Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 1. AVGUST: Device obratite pažnju na zdravlje, Vage očekuje novo poznanstvo

Šta su nam pripremile zvezde za prvi dan avgusta?

1690873231_shutterstock_1775554046.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Sa punim Mesecom u znaku Vodolije, u koji "pada" astrološka kuća društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Aspekt Jupitera sa vašim vladaocem Marsom, planetom erotike i strasti, pruža vam emocionalnu sigurnost.

Bik

Pun Mesec u astrološkom polju karijere i društvenog ugleda, pod uplivom Jupitera iz vašeg znaka, čini vas energičnim kada se radi o isplativom poslu ili ulaganju u privatni biznis. Pozicija Marsa i Saturna donosi uspeh sportistima i umetnicima.

Blizanci

U vreme punog Meseca u Vodoliji, očekujete vesti o novcu koji vam stiže iz inostranstva. Pozicija vašeg vladaoca Merkura i Saturna, čini vas skeptičnim kada je reč o novom poslovnom angažmanu. Nećete pogrešiti ako se oslonite na svoju intuiciju.

Rak

Sa punim Mesecom u osmoj astrološkoj kući, može vam se učiniti da vaša odluka u vezi sa nekim poslom nema logično objašnjenje. Međutim, ubrzo će se ispostaviti da niste pogrešili. Trigon između Marsa i Jupitera donosi vam podršku saradnika.

Lav

U vreme punog Meseca u polju partnerskih odnosa, kojim upravljaju Uran i Saturn iz astroloških polja finansija i društvene reputacije, budite spremni na kompromise, kako sa kolegama, tako i sa poslovnim ili emotivnim partnerom.

Devica

Faza punog Meseca u Vodoliji i pozicije vašeg vladaoca Merkura i retrogradnog Saturna čine vas nestrpljivim, nervoznim, sklonim hroničnim zdravstvenim tegobama. Trigon između Marsa u vašem znaku i Jupitera, donosi vam zaradu preko inostranstva.

Vaga

Pun Mesec koji upravlja vašom karijerom, puni peto astrološko polje ljubavlju i nadahnućem, čineći vas spremnim za dogovore o važnim pitanjima sa emotivnim partnerom. Mlade žene mogu upoznati starijeg muškarca, koji je dosta posvećen poslu.

Škorpija

Sa punim Mesecom u Vodoliji, kojim upravljaju Uran iz sedme i Saturn iz pete astrološke kuće, spremni ste da prihvatite savet emotivnog ili poslovnog partnera, kao i osoba koje imaju više životnog iskustva ili prakse u poslu kojim se bavite.

Strelac

U vreme punog Meseca u astrološkom polju mentalnog stanja i biznisa, nestrpljivi ste jer očekujete vesti o važnom poslovnom aranžmanu. Pozicije retrogradnog Saturna i Merkura, naglašavaju vašu potrebu za balansom između porodice i karijere.

Jarac

Sa punim Mesecom, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, nastojite da ispunite svoja i očekivanja emotivnog ili poslovnog partnera. Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Merkura, čini vas napetim, ali vam aspekti Jupitera donose inspiraciju.

Vodolija

Jednom godišnje, pun Mesec u vašem znaku kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja porodice i novca, podstiče vas da drugačije rasporedite poslovne obaveze. Opozicija sa Merkurom može vam doneti stresnu situaciju na finansijskom planu.

Ribe

U vreme punog Meseca u Vodoliji, kojom vlada i retrogradni Saturn iz vašeg znaka, nastojite da drugačije organizujete porodični i poslovni život. Opozicije sa Merkurom čini vas uzdržani u komunikaciji, ali imate podršku jednog Bika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas