Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 30. ЈАНУАР: Шкорпију очекује ново познанство, а Водолије ванредни трошкови

Сазнајте шта вам Месец у Ваги доноси за уторак 30. јануар, шта вас очекује на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1706601701_shutterstock_2127716096-4-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у Ваги прави добре аспекте са Сунцем и Плутоном у Водолији, симболима успеха и новца, доносећи вам реализацију планова и увећање прихода. Љубавни партнер је склон претеривању и драматизовању неких ситуација. Уносите више течности.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у астролошкој кући посла, под утицајем Плутона који влада партнерским односима, доноси вам успех у договорима са особама које живе у иностранству. Имате утиска да вољена особа нешто крије од вас. Проверите хормонски статус.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Позиција владаоца ваших финансија, Месеца, у астролошком пољу љубави и креативности, повољно делује на реализацију посла у оквиру породичног или посла који има везе са уметношћу или спорта. Сусрет са ваздушним знаком. Смањите унос шећера.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошкој кући приватног живота и бизниса, под упливом Сунца и Плутона, доноси вам могућност сарадње са емотивним али и пословним партнером. Ако размишљате о ангажману у оквиру друштвеног пројекта, на правом сте путу.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу бизниса прави тригон са вашим владаоцем Сунцем близу Плутона, доносећи вам договор са утицајном особом. Изазовни аспекти са Јупитером, подстичу вашу потребу за драматизовањем, али и за трошењем новца.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са Месецом у астролошкој кући посла, можете да реализујете занимљиве идеје у вези са инвестирањем у друштвени, медијски или пројекат са странцима, али са последњим будите опрезни. Сусрет са Биком у поподневним сатима буди старе успомене.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у вашем знаку прави тригон са Плутоном и Сунцем, доносећи вам новац из два извора прихода. Позиција вашег владаоца Венере, повољно утиче на договоре у вези са куповином, продајом или издавањем некретнина. Смањите унос шећера.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон у тригону са Месецом у астролошком пољу интуиције, доноси вам увећање прихода преко паралелног или хонорарног посла. Позиција Венере, наговештава познанство са шармантном особом на краћем путу или предавању.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Тригон између Месеца и Плутона у астролошким кућама иностранства и бизниса, повољно утиче на договоре са шефом и особама на положају. Позиција вашег владаоца Јупитера, упозорава да припазите на трошкове и начин исхране.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Када Месец у вашем астролошком пољу каријере образује тригон са планетом богатства у Водолији, кујете грандиозне планове о сарадњи са емотивним или пословним парнтером. Ванредни издаци у поподневним сатима. Пријатни тренуци са љубавним партнером.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Плутон у вашем знаку прави тригон са Месецом у Ваги, вашој доносећи вам увећање прихода преко сарадње са странцима, предаваштва или стручног усавршавања. Могући су ванредни трошкови, који се односе на уређење дома.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са Месецом у астролошком пољу новца, послушајте савет пријатеља у вези са неком инвестицијом. Позиција Венере доноси вам могућност одласка на краћи пут са особом коју познајете преко посла. Смањите унос шећера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas