Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 30. JANUAR: Škorpiju očekuje novo poznanstvo, a Vodolije vanredni troškovi

Saznajte šta vam Mesec u Vagi donosi za utorak 30. januar, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1706601701_shutterstock_2127716096-4-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vagi pravi dobre aspekte sa Suncem i Plutonom u Vodoliji, simbolima uspeha i novca, donoseći vam realizaciju planova i uvećanje prihoda. LJubavni partner je sklon preterivanju i dramatizovanju nekih situacija. Unosite više tečnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkoj kući posla, pod uticajem Plutona koji vlada partnerskim odnosima, donosi vam uspeh u dogovorima sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate utiska da voljena osoba nešto krije od vas. Proverite hormonski status.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pozicija vladaoca vaših finansija, Meseca, u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na realizaciju posla u okviru porodičnog ili posla koji ima veze sa umetnošću ili sporta. Susret sa vazdušnim znakom. Smanjite unos šećera.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući privatnog života i biznisa, pod uplivom Sunca i Plutona, donosi vam mogućnost saradnje sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Ako razmišljate o angažmanu u okviru društvenog projekta, na pravom ste putu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju biznisa pravi trigon sa vašim vladaocem Suncem blizu Plutona, donoseći vam dogovor sa uticajnom osobom. Izazovni aspekti sa Jupiterom, podstiču vašu potrebu za dramatizovanjem, ali i za trošenjem novca.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla, možete da realizujete zanimljive ideje u vezi sa investiranjem u društveni, medijski ili projekat sa strancima, ali sa poslednjim budite oprezni. Susret sa Bikom u popodnevnim satima budi stare uspomene.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku pravi trigon sa Plutonom i Suncem, donoseći vam novac iz dva izvora prihoda. Pozicija vašeg vladaoca Venere, povoljno utiče na dogovore u vezi sa kupovinom, prodajom ili izdavanjem nekretnina. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom u astrološkom polju intuicije, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnog ili honorarnog posla. Pozicija Venere, nagoveštava poznanstvo sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili predavanju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Trigon između Meseca i Plutona u astrološkim kućama inostranstva i biznisa, povoljno utiče na dogovore sa šefom i osobama na položaju. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, upozorava da pripazite na troškove i način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Kada Mesec u vašem astrološkom polju karijere obrazuje trigon sa planetom bogatstva u Vodoliji, kujete grandiozne planove o saradnji sa emotivnim ili poslovnim parnterom. Vanredni izdaci u popodnevnim satima. Prijatni trenuci sa ljubavnim partnerom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pluton u vašem znaku pravi trigon sa Mesecom u Vagi, vašoj donoseći vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, predavaštva ili stručnog usavršavanja. Mogući su vanredni troškovi, koji se odnose na uređenje doma.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom u astrološkom polju novca, poslušajte savet prijatelja u vezi sa nekom investicijom. Pozicija Venere donosi vam mogućnost odlaska na kraći put sa osobom koju poznajete preko posla. Smanjite unos šećera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas