Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за уторак 4.јул: Пред Биком је стресан дан, Лав да буде мудар, Рибе очекују романтични тренуци

Шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, и како ће вас служити здравље?

1688450684_Profimedia.jpg
Oglas

Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Плутона у пољу личности чини вас нервозним и узнемиреним. Смета вам што не можете да утичете на реализацију неког пројекта, пошто су вам на неки начин руке везане, бар привремено. Водолија вам пружа подршку.

Бик

Месец прелази из земљаног знака Јарца у ваздушну Водолију, образујући коњункцију са Плутоном, а то је за вас стрес. Са Јупитером на 9. степену Бика, маштате о путовању у неку земљу Оријента, али вас напет аспект са Венером подсећа на финансије.

Близанци

Не одговара вам Месец у Јарцу насупрот вашем владаоцу Меркуру, планети комуникација, јер вам то ствара утисак да привлачите особе које вам не пријају. Касно поподне, можете да сазнате информацију која ће повољно утицати на ваше пословање.

Рак

Ваш владалац, Месец, из земљаног знака Јарца, прелази у лепршаву, ваздушну Водолију па ваше расположење варира. Свесни сте да морате мало и да глумите, како бисте се заштитили од негативних утицаја из ваше околине. Бик и Рибе мисле на вас.

Лав

Месец прелази из Јарца у Водолију и ви морате да будете мудри како бисте добили оно што је вама потребно у оквиру неког пословног аранжмана или договора. И успећете у томе, преко сарадње са странцима, јер намеравате да увећате своје приходе.

Девица

Вредни сте и креативни, али пазите се да не будете на неки начин злоупотребљени на послу, пошто ће неки ватрени знак покушати да присвоји ваше заслуге постигнуте у оквиру пројекта са странцима. Послушајте савет једног Јарца или Шкорпије.

Вага

Транзит Месеца преко Плутона у пољу приватности, на вас делује иритантно. Размишљате о томе како да зарадите више новца и како да унапредите своју позицију на послу. Требало би да поведете више рачуна о циркулацији, зглобовима, венама.

Шкорпија

Прелазак Месеца преко вашег владаоца Плутона, симбола моћи и богатства, доноси вам увећање прихода. Венера у напетом аспекту са Ураном, чини вас спремним да уђете у аранжман са странцима, у чему ћете успети уколико им будете пласирали своје идеје.

Стрелац

Транзит Месеца реко Плутона, који управља вашим пољем подсвести, упозорава вас да се ослоните на своју интуицију, уколико планирате нове аранжмане са особама из иностранства. Будите опрезни приликом потписивања уговора. Вага мисли на вас.

Јарац

Под великим сте притиском обавеза које данас морате да испуните и разговора који вас очекују. На срећу, ваш владалац Сатурн у добрим аспектима са Сунцем и Јупитером, доноси вам тренутке опуштања који вам помажу да пребродите данашњи дан.

Водолија

Прелазак Месеца из поља непријатеља у поље личности, упозорава на опрез приликом договора са сарадницима, можда и са члановима породице. Добар аспект Месеца са вашим владаоцем Ураном води ка повољном исходу преговора о некретнинама.

Рибе

Треба издржати Сатурн, симбол ограничења, у вашем знаку, под лошим утицајем планета из поља посла, јер се од вас очекује да се правдате због неког пословног потеза. Али вам зато тригон са Сунцем доноси и креативни занос и романтичне тренутке удвоје.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas