Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za utorak 4.jul: Pred Bikom je stresan dan, Lav da bude mudar, Ribe očekuju romantični trenuci

Šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, i kako će vas služiti zdravlje?

1688450684_Profimedia.jpg
Oglas

Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Plutona u polju ličnosti čini vas nervoznim i uznemirenim. Smeta vam što ne možete da utičete na realizaciju nekog projekta, pošto su vam na neki način ruke vezane, bar privremeno. Vodolija vam pruža podršku.

Bik

Mesec prelazi iz zemljanog znaka Jarca u vazdušnu Vodoliju, obrazujući konjunkciju sa Plutonom, a to je za vas stres. Sa Jupiterom na 9. stepenu Bika, maštate o putovanju u neku zemlju Orijenta, ali vas napet aspekt sa Venerom podseća na finansije.

Blizanci

Ne odgovara vam Mesec u Jarcu nasuprot vašem vladaocu Merkuru, planeti komunikacija, jer vam to stvara utisak da privlačite osobe koje vam ne prijaju. Kasno popodne, možete da saznate informaciju koja će povoljno uticati na vaše poslovanje.

Rak

Vaš vladalac, Mesec, iz zemljanog znaka Jarca, prelazi u lepršavu, vazdušnu Vodoliju pa vaše raspoloženje varira. Svesni ste da morate malo i da glumite, kako biste se zaštitili od negativnih uticaja iz vaše okoline. Bik i Ribe misle na vas.

Lav

Mesec prelazi iz Jarca u Vodoliju i vi morate da budete mudri kako biste dobili ono što je vama potrebno u okviru nekog poslovnog aranžmana ili dogovora. I uspećete u tome, preko saradnje sa strancima, jer nameravate da uvećate svoje prihode.

Devica

Vredni ste i kreativni, ali pazite se da ne budete na neki način zloupotrebljeni na poslu, pošto će neki vatreni znak pokušati da prisvoji vaše zasluge postignute u okviru projekta sa strancima. Poslušajte savet jednog Jarca ili Škorpije.

Vaga

Tranzit Meseca preko Plutona u polju privatnosti, na vas deluje iritantno. Razmišljate o tome kako da zaradite više novca i kako da unapredite svoju poziciju na poslu. Trebalo bi da povedete više računa o cirkulaciji, zglobovima, venama.

Škorpija

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i bogatstva, donosi vam uvećanje prihoda. Venera u napetom aspektu sa Uranom, čini vas spremnim da uđete u aranžman sa strancima, u čemu ćete uspeti ukoliko im budete plasirali svoje ideje.

Strelac

Tranzit Meseca reko Plutona, koji upravlja vašim poljem podsvesti, upozorava vas da se oslonite na svoju intuiciju, ukoliko planirate nove aranžmane sa osobama iz inostranstva. Budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Vaga misli na vas.

Jarac

Pod velikim ste pritiskom obaveza koje danas morate da ispunite i razgovora koji vas očekuju. Na sreću, vaš vladalac Saturn u dobrim aspektima sa Suncem i Jupiterom, donosi vam trenutke opuštanja koji vam pomažu da prebrodite današnji dan.

Vodolija

Prelazak Meseca iz polja neprijatelja u polje ličnosti, upozorava na oprez prilikom dogovora sa saradnicima, možda i sa članovima porodice. Dobar aspekt Meseca sa vašim vladaocem Uranom vodi ka povoljnom ishodu pregovora o nekretninama.

Ribe

Treba izdržati Saturn, simbol ograničenja, u vašem znaku, pod lošim uticajem planeta iz polja posla, jer se od vas očekuje da se pravdate zbog nekog poslovnog poteza. Ali vam zato trigon sa Suncem donosi i kreativni zanos i romantične trenutke udvoje.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas