Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 5. СЕПТЕМБАР: Близанце очекује ново познанство, Стрелчеви будите опрезни са новцем

САЗНАЈТЕ шта вам данас доноси Месец у Бику над фиксном звездом Алгол у Бику

1693895269_shutterstock_2053388195-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец иде ка Урану, планети преокрета близу фиксне звезде Алгол, доносећи вам поподневни сусрет са особом на положају која може доста утицати на вашу каријеру. Вољена особа показује љубомору и посесивност, због ваше популарности у друштву.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Због Месеца између Јупитера и Урана у вашем знаку, нестрпљиви сте да што пре сазнате исход договора о хонорарном ангажману који би требало да реализујете у сарадњи са особама из иностранства. Један Јарац вам шаље позив за излазак.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Сјајан аспект између вашег владаоца Меркура и Јупитера доноси вам увећање зараде преко интелектуалних делатности, писања, туризма, маркетинга. На краћем путу, предавању или семинару, можете да упознате занимљиву, атрактивну особу.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец по подне се приближава фиксној звезди Алгол, због чега би требало да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Млађој особи са којом се виђате извесно време, одговара да ваши сусрети остану тајни.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш начин договора о даљој реализацији једног пословног пројекта доводи до резулатата који сте прижељкивали. Са Црним Месецом Лилитом у вашем знаку под утицајем Месеца ваша моћ завођења долази до изражаја, нарочито ако вам се допада Ован.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Астероид Викторија у вашем знаку повољно утиче на посао августовских Девица. Транзит Месеца преко Урана и фиксне звезде Алгол доноси вам неке информације брже него што сте очекивали. Особа коју дуго нисте видели, жели да привуче вашу пажњу.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко Урана и фиксне звезде Алгол, покреће разговор о темама које се односе на финансије, као и на процену ризика у оквиру једног пословног пројекта. Пријатељско ћаскање са Близанцима, интригира вас више него што желите да признате.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец под утицајем вашег владаоца Плутона, поподне, доноси могућност договора о послу у сарадњи са пословним или емотивним партнером. Веза са харизматичном особом са којом сте некада били блиски, не иде онако како сте прижељкивали.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец између вашег владаоца Јупитера и Урана упозорава на опрез са новчаним трансакцијама. Послушајте савет Близанаца, када се ради о одлуци која би могла дугорочно да утиче на ваш посао. Клоните се расправа са партнером и члановима породице.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Подршка емотивног или пословног партнера данас вам много значи, будући да нисте сигурни да ли добро процењујете одређену ситуацију. Позиција Месеца, владаоца вашег љубавног живота, утиче на промену планова када је реч о вољеној особи.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец се у поподневним сатима приближава вашем владаоцу Урану и фиксној звези Алгол, што уноси нервозу у однос са партнером и члановима породице. Договор о пословном аранжману са особама из иностранства, може дати добар резултат.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Наглашено поље менталног стања са Месецом близу Алгола, неповољно утиче на ваше расположење и процену ситуације на послу. Позиција вашег владаоца Нептуна, симбола маште, крајем дана доноси инспирацију уметницима рођеним у вашем знаку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas