Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 5. SEPTEMBAR: Blizance očekuje novo poznanstvo, Strelčevi budite oprezni sa novcem

SAZNAJTE šta vam danas donosi Mesec u Biku nad fiksnom zvezdom Algol u Biku

1693895269_shutterstock_2053388195-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec ide ka Uranu, planeti preokreta blizu fiksne zvezde Algol, donoseći vam popodnevni susret sa osobom na položaju koja može dosta uticati na vašu karijeru. Voljena osoba pokazuje ljubomoru i posesivnost, zbog vaše popularnosti u društvu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog Meseca između Jupitera i Urana u vašem znaku, nestrpljivi ste da što pre saznate ishod dogovora o honorarnom angažmanu koji bi trebalo da realizujete u saradnji sa osobama iz inostranstva. Jedan Jarac vam šalje poziv za izlazak.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Jupitera donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti, pisanja, turizma, marketinga. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate zanimljivu, atraktivnu osobu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec po podne se približava fiksnoj zvezdi Algol, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Mlađoj osobi sa kojom se viđate izvesno vreme, odgovara da vaši susreti ostanu tajni.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš način dogovora o daljoj realizaciji jednog poslovnog projekta dovodi do rezulatata koji ste priželjkivali. Sa Crnim Mesecom Lilitom u vašem znaku pod uticajem Meseca vaša moć zavođenja dolazi do izražaja, naročito ako vam se dopada Ovan.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Asteroid Viktorija u vašem znaku povoljno utiče na posao avgustovskih Devica. Tranzit Meseca preko Urana i fiksne zvezde Algol donosi vam neke informacije brže nego što ste očekivali. Osoba koju dugo niste videli, želi da privuče vašu pažnju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko Urana i fiksne zvezde Algol, pokreće razgovor o temama koje se odnose na finansije, kao i na procenu rizika u okviru jednog poslovnog projekta. Prijateljsko ćaskanje sa Blizancima, intrigira vas više nego što želite da priznate.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec pod uticajem vašeg vladaoca Plutona, popodne, donosi mogućnost dogovora o poslu u saradnji sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Veza sa harizmatičnom osobom sa kojom ste nekada bili bliski, ne ide onako kako ste priželjkivali.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec između vašeg vladaoca Jupitera i Urana upozorava na oprez sa novčanim transakcijama. Poslušajte savet Blizanaca, kada se radi o odluci koja bi mogla dugoročno da utiče na vaš posao. Klonite se rasprava sa partnerom i članovima porodice.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Podrška emotivnog ili poslovnog partnera danas vam mnogo znači, budući da niste sigurni da li dobro procenjujete određenu situaciju. Pozicija Meseca, vladaoca vašeg ljubavnog života, utiče na promenu planova kada je reč o voljenoj osobi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec se u popodnevnim satima približava vašem vladaocu Uranu i fiksnoj zvezi Algol, što unosi nervozu u odnos sa partnerom i članovima porodice. Dogovor o poslovnom aranžmanu sa osobama iz inostranstva, može dati dobar rezultat.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašeno polje mentalnog stanja sa Mesecom blizu Algola, nepovoljno utiče na vaše raspoloženje i procenu situacije na poslu. Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, simbola mašte, krajem dana donosi inspiraciju umetnicima rođenim u vašem znaku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas