Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Добиће прилику за велику ЗАРАДУ: Позната РУСКА астролошкиња открива који знаци ће имати финансијску добит у октобру

Два хороскопска знака ће имати значајан новчани прилив у октобру

1695642579_horoskop-novac.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Позната руска астролошкиња Тамара Глоба недавно је прогнозирала велику финансијску добит за два знака Зодијака. Она тврди да ће ова два знака у октобру имати одличну новчану ситуацију, као да ће им се отворити и нове могућности које ће им донети прилику за зараду на дуге стазе. Важно је да се не плаше промена и да искористе све шансе које им се укажу.

За водопад пара нека се спреме Водолија и Рибе!

ВОДОЛИЈА

Судбина ће бити и те како наклоњена Водолијама! Отвориће им се бројна врата, чак и она која су им раније била затворена. Ово је сјајно време да реализујете своје идеје и направите озбиљан помак у остваривању различитих циљева. Највише среће имаће они који имају свој бизнис, хоби од кога зарађују или пројекте који самостално развијају. Ако спровођење ваших планова захтева да преселите свој радни простор или их спроведете на другачијој локацији од планиране, сложите се са тим! Можда ће то довести до тренутне непријатности, али ће бити надокнађеном каснијом добити. Ако имате неки хоби, али још нисте успели да га уновчите, сада је прави тренутак за то - покушајте да пласирате свој производ или услугу.

РИБЕ

Рибама ће новац у октобру донети тимски рад и уско сарађивање са колегама и надређенима. Покушајте да послушате надређене и да се не расправљате са њима - разумевање и сарадња довешће вас до напретка у каријери, а самим тим и новчане стимулације. Будите слободни да изразите своје идеје и предлоге, али не предузимајте ништа на сопствену руку. У предстојећем месецу кључна реч је тимски дух! Немојте избегавати корпоративне догађаје, састанке ни семинаре - она ће вам донети нове информације и познанства која ће вам убрзати пут до успеха и донети више прилика за зараду!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas