Oglas
· · Komentari: 0

Dobiće priliku za veliku ZARADU: Poznata RUSKA astrološkinja otkriva koji znaci će imati finansijsku dobit u oktobru

Dva horoskopska znaka će imati značajan novčani priliv u oktobru

1695642579_horoskop-novac.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Poznata ruska astrološkinja Tamara Globa nedavno je prognozirala veliku finansijsku dobit za dva znaka Zodijaka. Ona tvrdi da će ova dva znaka u oktobru imati odličnu novčanu situaciju, kao da će im se otvoriti i nove mogućnosti koje će im doneti priliku za zaradu na duge staze. Važno je da se ne plaše promena i da iskoriste sve šanse koje im se ukažu.

Za vodopad para neka se spreme Vodolija i Ribe!

VODOLIJA

Sudbina će biti i te kako naklonjena Vodolijama! Otvoriće im se brojna vrata, čak i ona koja su im ranije bila zatvorena. Ovo je sjajno vreme da realizujete svoje ideje i napravite ozbiljan pomak u ostvarivanju različitih ciljeva. Najviše sreće imaće oni koji imaju svoj biznis, hobi od koga zarađuju ili projekte koji samostalno razvijaju. Ako sprovođenje vaših planova zahteva da preselite svoj radni prostor ili ih sprovedete na drugačijoj lokaciji od planirane, složite se sa tim! Možda će to dovesti do trenutne neprijatnosti, ali će biti nadoknađenom kasnijom dobiti. Ako imate neki hobi, ali još niste uspeli da ga unovčite, sada je pravi trenutak za to - pokušajte da plasirate svoj proizvod ili uslugu.

RIBE

Ribama će novac u oktobru doneti timski rad i usko sarađivanje sa kolegama i nadređenima. Pokušajte da poslušate nadređene i da se ne raspravljate sa njima - razumevanje i saradnja dovešće vas do napretka u karijeri, a samim tim i novčane stimulacije. Budite slobodni da izrazite svoje ideje i predloge, ali ne preduzimajte ništa na sopstvenu ruku. U predstojećem mesecu ključna reč je timski duh! Nemojte izbegavati korporativne događaje, sastanke ni seminare - ona će vam doneti nove informacije i poznanstva koja će vam ubrzati put do uspeha i doneti više prilika za zaradu!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas