Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Долази нам последњи РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР у 2023. години: На ове знакове ће имати највише утицаја

Ближи нам се последњи ретроградни Меркур у овој години. Планета комуникације и интелекта биће од 13. децембра 2023. до првог јануара 2024. у ретроградном ходу. На које знаке ће највише утицати овај аспекат?

1700563635_shutterstock_763214644.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Утицај ретроградног Меркура осетиће се већ од 25. новембра, а деловање овог транзита трајаће, слабијег интензитета, до 20. јануара наредне године.

Астролози овај транзит објашњава на следећи начин: док је Меркур у ретоградном кретању, може доћи до прекида путовања, неспоразума у комуникацији, слабије концентрације, неизвесности у реализацији одређених планова.

Последњи ретроградни Меркур у овој години је другачији од претходна два, јер се Меркур креће из Јарца у Стрелца током свог ретроградног хода. То значи да ћете бити нервознији него иначе, склонији кашњењу и брзом одустајању од зацртаних планова.

Овај ретроградни Меркур имаће највише утицаја на Јарца, Вагу, Овна и Рака.

Имајући у виду то да планета Меркур управља комуникацијом, посветите више пажње ономе што се односи на комуницирање- од разних преговора до слања имејлова односно порука. Одвојите више времена да пажљиво прегледате имејлове, уговоре и разне друге важне папире како се не би поткрала одређена грешка.

Одложите разговоре о тешким темама

Савет је да велике разговоре одложите док траје ретоградни Меркур како не би долазило до проблема. Потрудите се и да будете мало опезнији. Ако идете на неко путовање, крените 10 минута раније, ако нисте скроз сигурни у нови уговор или споразум, одвојите време да се додатно распитате пре доношења одлуке. Резервни план може да помогне.

Ретроградни Меркур уноси хаос у живот, али и даје шансу да размислите о томе у што улажете своје време и енергију. Можда приоритет дајете мање важним стварима. Равнотежа је важна у сваком тренутку, запитајте да ли је ви имате у својој свакодневници, пише атма.хр.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas