Oglas
· · Komentari: 0

Dolazi nam poslednji RETROGRADNI MERKUR u 2023. godini: Na ove znakove će imati najviše uticaja

Bliži nam se poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini. Planeta komunikacije i intelekta biće od 13. decembra 2023. do prvog januara 2024. u retrogradnom hodu. Na koje znake će najviše uticati ovaj aspekat?

1700563635_shutterstock_763214644.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uticaj retrogradnog Merkura osetiće se već od 25. novembra, a delovanje ovog tranzita trajaće, slabijeg intenziteta, do 20. januara naredne godine.

Astrolozi ovaj tranzit objašnjava na sledeći način: dok je Merkur u retogradnom kretanju, može doći do prekida putovanja, nesporazuma u komunikaciji, slabije koncentracije, neizvesnosti u realizaciji određenih planova.

Poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini je drugačiji od prethodna dva, jer se Merkur kreće iz Jarca u Strelca tokom svog retrogradnog hoda. To znači da ćete biti nervozniji nego inače, skloniji kašnjenju i brzom odustajanju od zacrtanih planova.

Ovaj retrogradni Merkur imaće najviše uticaja na Jarca, Vagu, Ovna i Raka.

Imajući u vidu to da planeta Merkur upravlja komunikacijom, posvetite više pažnje onome što se odnosi na komuniciranje- od raznih pregovora do slanja imejlova odnosno poruka. Odvojite više vremena da pažljivo pregledate imejlove, ugovore i razne druge važne papire kako se ne bi potkrala određena greška.

Odložite razgovore o teškim temama

Savet je da velike razgovore odložite dok traje retogradni Merkur kako ne bi dolazilo do problema. Potrudite se i da budete malo opezniji. Ako idete na neko putovanje, krenite 10 minuta ranije, ako niste skroz sigurni u novi ugovor ili sporazum, odvojite vreme da se dodatno raspitate pre donošenja odluke. Rezervni plan može da pomogne.

Retrogradni Merkur unosi haos u život, ali i daje šansu da razmislite o tome u što ulažete svoje vreme i energiju. Možda prioritet dajete manje važnim stvarima. Ravnoteža je važna u svakom trenutku, zapitajte da li je vi imate u svojoj svakodnevnici, piše atma.hr.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas