Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Два најискренија знака хороскопа: Увек ћете знати шта мисле

Искреност је увек на цени

1682163186_shutterstock_289448717.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви понекад знамо да слажемо, било да су то мале или велике лажи...

Али постоје они који не знају да лажу, заборавни су или се једноставно осећају глупо. Такви људи су углавном најискренији и боље им је да кажу истину у лице без обзира на последице.

У данашњем тексту нам астролози откривају која два знака Зодијака не знају да лажу...

Ован

Иако су енергични, они не желе своју енергију да троше на лагање. Због своје импулсивности увек кажу шта имају другоме у лице, без обзира на то да ли ће некога повредити.

Искреност је њихово друго „ја“, па се самим тим не устручавају никада да кажу истину. Као што је и горе написано, њихове брутално искрене речи некада знају да повреде некога, али им је и поред тога важно да говоре истину.

Стрелац

Стрелчеви су најискренији знак хороскопа, веровали ви то или не. Такође се за њих каже да су јако добри људи који цене своје пријатеље и оно што имају и да су врло великодушни.

Једино што им се може замерити (а и не мора) је то што воле да преувеличавају неке своје догодовштине. Додуше, не да би од себе правили хероја, већ да би забавили друштво којем причају. Стрелчеви као и Овнови све воле да кажу у лице, без обзира на све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas