Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУНЦЕ

Година увек почиње ОВНОМ: Упознајте најенергичнији знак у хороскопу

Астролошка година отпочиње када Сунце стигне на нулти степен Овна и овај тренутак представља почетак пролећа. Дакле, сада!

1616747490_Depositphotos_394045836_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ове године је стигло 20. марта па ће наредних шест месеци носити енергију развитка и раста. Путујући из знака у знак, обојено симболиком оног кроз који пролази, Сунце као симбол живота, влада животом на Земљи.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Због тога знак Овна, као симбол новог почетка, увек представља нулту тачку свега што тек треба да се изроди. Период до јесење равнодневице представља време у коме се жива бића на нашој планети припремају за оно што предстоји када стигне јесен, односно када Сунце уђе у знак Ваге.

Енергија нека се троши!
С друге стране, енергичност Марса доноси и неповољне особине, нарочито уколико се основна потреба за трошењем његове енергије не испољи на квалитетан начин (кроз физичко трошење енергије). Тада настаје агресија, свадљивост и аутодеструктивност.
Ован је увек почетак нечег, а у хороскопу представља рађање новог.

Пролећна равнодневица је обележена уласком Сунца у знак Овна. То је први зодијачки знак који представља почетак нечега, тренутак када се све рађа. У хороскопу представља прво натално поље, главу, горњи део вилице, чело и све оно што особа својим првим избором представља.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Ован је увек први Фото: Пиксабеј

Овим знаком влада планета Марс, па је под упливом његове енергије знак Овна представљен црвеном бојом и енергичношћу. Људи који су рођени под великим утицајем овог знака су нестрпљиви, брзи, борбени али и духовити и такмичарски настројени.

Овнови су брзи, енергични, нестрпљиви, борбени, али и духовити и са вишком енергије.

Другим речима, особе које имају јаког Овна (или Марса) у свом хороскопу, морају физички да се троше, јер уколико то не раде, вишак енергије се окреће против њих и они постају деструктивни, на првом месту према себи. Дакле, то су они људи који из свађе, туче, агресије беже у тренинг, трчање, ударање по боксерском џаку...

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Ипак, постоји још нешто што припадницима овог знака даје додатну енергију. Много јаче и много важније је то како се Сунце “осећа” у овој симболици, јер оно представља божанску светлост, срећу, радост и животност у правом смислу те речи.

Врхунски спортисти
Комбинација владарства Марса и егзалтираности Сунца даје врхунске спортисте и људе који личним ангажовањем у нечему доносе не само себи бољитак већ и околини.

Оно је овде егзалтирано (најјаче дејство). Дакле, то Овновима даје велики осећај животности, радости и оптимизма.

Ован дише пуним плућима, када је затворен долази до повреда и нерасположења

Овим особама је потребно да живот проводе на отвореном и да своје активности прилагоде томе. Свако одступање од тога, затварање у неки други амбијент, доноси повреде, болест и нерасположење из ког излази тешка свађалачка нарав и негативност.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

Због велике убрзаности и фокусираности на физичку енергију, не можемо од њих очекивати велику мудрост и проницљивост. Ово су људи који живот схватају на практичан начин и исто очекују и од других. Децу рођену у овом знаку треба од најранијег доба усмеравати на спорт и активности у којима личним залагањем праве или производе нешто.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas