· · Коментари: 0

ХОРОСКОП Драгана Стојуковића Пиксија: Звезде прогнозирају како ћемо проћи против Швајцарске

Пгледајте шта кажу звезде

1669989765_Foto-FSS-Profimedia.jpg
Фото: ФСС, Профимедиа

Србија данас игра последњу утакмицу у групној фази такмичења на Мундијалу у Катару. Ова утакмица ће одлучити ко ће ићи у наредну фазу такмичења, Србија или Швајцарска.

Многи људи који верују у хороксоп запитали су се како су звезде наклоњене нашим "орловима" које предводи Драган Стојковић Пикси. 

Астролог Бобан Вујовић открива шта поручује небеска механика његовог хороскопа и транзити планента на дан утакмице и чему можемо да се надамо.

Познати астролог је пре самог старта првенства наговестио да изразито тешки аспекати транзитног Марса из Близанаца према Пиксијевом положају Сунца, Месеца и Меркура указују да ће негативни дани на првенству бити 28. и 29. новембар, као и период од 15. до 19 децембра.

Прочитајте још: ВЕНЧАЊЕ Ане и Предрага Рајковића: Организовали свадбу из СНОВА за 15 дана, а један СТАРИ СРПСКИ ОБИЧАЈ је млада погрешно схватила (ФОТО)

"У овим периодима ће доћи до падова, како на личном тако и на професионалном плану, због безвољности, немотивисаности и недостатка самопоуздања. Може бити присутан и осећај немоћи, љутње и беса због немогућности одвијања ситуације у жељеном правцу. До већих грешака у поступцима, одлукама и понашању обично долази због јако лоше организације, а често и због неадекватно дефинисаног циља у том тренутку. Генерално, због тешких аспеката транзитног Марса и наталног Сунца, Месеца и Меркура могуће је у наведеном периоду и присуство веће агресивности у понашању.

Под утицајем овог транзита може бити присутна израженија опасност од уласка у сувишне расправе и у вербалне сукобе који могу подстаћи и јављање већих проблема у међуљудским односима. Током трајања овог транзита Пикси ће имати "кратак фитиљ" и лако ће "падати у ватру".

Звезде му нису биле наклоњене против Камеруна, али вечерас су на његовој страни.

Наиме, по хороскопу Драгана Стојковића 2. децембар је добар дан за њега и нашу репрезентацију.

"Уз наду и веру у наш тим, пожелимо им срећу и нека нам донесу ванвременско радовање које ова нација чека предуго, а положај планета указује да нам се смеши срећа и понос на овом првенству, које већ названо "првенство изненађења", истакао је недавно Вујовић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.