Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп открива НАЈБОЉЕ И НАЈГОРЕ ОСОБИНЕ сваког знака Зодијака: Који је знак најбољи?

Које су врлине а које су мане вашег хороскопскох знака

1713620422_shutterstock_2404846591.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Сви имамо добру и лошу страну коју морамо спознати, а један од начина да то урадимо за откривање наших предности и мана је проучавање Зодијака

Ован

Најбоље: Енергичан и ентузијастичан

Просечна особа рођена у знаку Овна је особа коју желите на челу било ког чопора. Људи под овим знаком су природни лидери, они су чак и први у Зодијаку, што их чини вођом свих осталих знакова. То су људи који знају како обавити посао, чак и ако то заправо не чине. Ако сте Ован, осећате се најудобније када можете да будете у свом елементу и када користите своје таленте за свој највећи потенцијал.

Нисте баш особа која воли да буде по страни. Један сте од најомиљенијих људи када је реч о неком пројекту и један од најхрабријих када се ради о томе да треба да будете оно што јесте. Ваши пријатељи су поносни што их имате у свом животу, јер знају да сте особа која ће увек бити искрена са њима и са собом.

Најгоре: Дословно нема стрпљења

Нажалост, када сте Ован, имате и недостатак стрпљења. Мрзите да будете окружени некомпетентношћу. Велики сте обожавалац тешке љубави и не схватате када људи једноставно не одговарају на то.

Генерално имате кратак фитиљ и само небо може помоћи особи која вама или вашим циљевима стане на пут. Ако сте Ован, имате снажну личност – и док то може бити добра ствар, може бити и веома лоша у одређеним ситуацијама и може вас довести у невољу.

Бик

Најбоље: Практичан, поуздан, чврсто стоји на Земљи

Ви сте особа која је практично савршена у сваком погледу, али сте последња особа која би то тврдила за себе. Често делујете савршено само због тога што сте толико поуздани као особа. Доследност је ваше средње име: оно што људи виде често је оно што и добијају.

Ви сте стабилни и имате снагу ума и карактера да знате када се исплати да поднесете жртву за нешто. Често се сматрате једним од “родитељских” знакова Зодијака: одговорни сте и способни да жонглирате са много ствари, а да не пукнете због стреса.

Најгоре: Може бити најљенија особа у историји

Иако можете да будете прилично дивни, понекад се налазите у темељним питањима са другима из неколико разлога. Тврдоглавост може понекад да буде драгоцена вредност, али може да буде и најгора када одлучите да не желите нешто да учините. Одуговлачење је облик уметности за вас: ако можете одложити нешто што не желите да урадите, то ћете чинити све док је то актуално. Такође сте тип особе која ће од лијености створити начин живота.

Близанци

Најбоље: Паметни и спремни за комуникацију

Ви сте један од најважнијих друштвених, екстровертираних знакова Зодијака. Чак и ако сте болно срамежљиви и интровертни, постоји део вас који зна тачно како да разговарате са људима, чак и ако не допуштате да та ваша страна често одигра улогу. Врло сте паметни и способни да разговарате са свима о било чему.

Такође сте врло прилагодљиви и знате како најбоље да искористите било коју ситуацију. Још важније, желите да будете прилагодљиви и да задовољите све врсте људи. Дубоко вас занима живот и свет око вас, а ви мислите да је најбољи начин да упознате људе тако што ћете размењивати идеје. То је оно што вас чини толико паметном особом са којом је ужитак бити у друштву.

Најгоре: Потпуно недоследни

Ви сте прекрасна особа за разговор, али сте такође један од најчуднијих људи на свету. Ви сте стално нервозни до тачке где вас то чини потпуно недоследном особом. Не бринете се превише о доследности: ви сте тона особа које су се окупиле у једној, а нико не зна какву ће страну видети док не види ту страну.

То може бити одлична особина, али чешће због тога изгледате као да непрестано стављате фасаде, јер то можете или зато што не желите да ико види ваше право лице. Такође јако мрзите да будете сами. Радије бисте били у друштву него сами са вашим мислима.

Рак

Најбоље: Брижан, заштитнички настројен и интуитиван

Ви сте чувар, брижна душа која је увек спремна да помогне другима, поготово онима које волите. Емоционално сте врло интуитивни и често можете осетити када нешто није у реду, чак и пре него што се то догоди. Ваша особина да осећате емпатију према другима чини вас невероватно пажљивом особом.

Ви сте изврстан слушалац и увек сте ту за пружање подршке када је то потребно. Ваша заштитничка нарав чини вас савршеним пријатељем и партнером.

Најгоре: Склон депресији и тајанствен

Иако сте изузетно осетљиви и брижни, то може довести до тога да постанете прилично емоционални и склони депресији. Ваша осетљивост може вас често повући у тамне воде, а ваша тајанственост може изазвати неспоразуме и конфликте са онима који вас не разумеју.

Ви сте врло осетљиви на повреде и често можете да реагујете „прејако“ или да се повући у свој оклоп ако се осећате угрожено. То може довести до неспоразума са другима, поготово када не комуницирате како се осећате јасно.

Лав

Најбоље: Самопоуздан, великодушан и харизматичан

Ви сте рођени вођа са харизмом која вас чини тешко занемаривим. Ваше самопоуздање и сигурност у себе често вас гурају у средиште пажње, а ви то чините са таквом лакоћом и елеганцијом да други једноставно морају да гледају. Ваша великодушност и способност да делите са другима чине вас изузетно привлачним и вољеним.

Најгоре: Егоистичан и арогантан

Међутим, ваша потреба за пажњом и потврдом може понекад прерасти у егоизам и ароганцију. Ваша потреба да будете у средишту пажње може вас одвести у нежељене ситуације, а потреба за доминацијом може учинити да се други осећају инфериорно. Ароганција коју поседујете може бити препрека у међуљудским односима, јер можете заборавити да и други имају своја осећања и потребе.

Девица

Најбоље: Аналитична, марљива и одговорна

Ви сте рођени организатор са оштрим аналитичким умом. Марљивост и одговорност које поседујете вас чине изузетно поузданим у сваком задатку који преузмете. Пажљиво планирате и водите рачуна о сваком детаљу, што вам помаже да постигнете изванредне резултате у свему што радите.

Цените ред, структуру и прецизност, што вам омогућава да будете врло успешни у многим аспектима живота. Ваша способност да видите потенцијалне проблеме и спречите их прије него што се појаве чини вас изузетно вредним чланом било ког тима.

Најгоре: Превише критична и склона перфекционизму

Иако ваша аналитична природа и марљивост имају многе предности, то такође може довести до тога да постанете превише критични према себи и другима. Ваш перфекционизам може бити извор стреса и анксиозности, јер често постављате превисоке стандарде који су тешко достижни.

Склони сте преувеличавању ситних детаља и занемаривању веће слике, што може успорити напредак и створити непотребне препреке. Ваша склоност анализирању и преиспитивању сваке ситнице вас може одвести у зачарани круг сумње и неодлучности.

Ваге

Најбоље: Друштвена, дипломата и љубазна

Ви сте дипломата са талентом за изградњу мостова међу људима. Ваша друштвена природа и љубазност чине вас изузетно привлачним и омогућују вам да се лако повезујете са различитим људима. Ваша способност да гледате ствари из различитих перспектива чини вас изврсним посредником и саветником.

Цените мир и хармонију, па се трудите да избегнете сукобе колико год је то могуће. Ваша способност за преговарање често вам помажу да пронађете „wин-wин“ решења и изградите позитивне односе с људима око себе.

Најгоре: Несигурна и избегава конфликте

Иако је ваша друштвена и дипломатска природа велика предност, то може довести до тога да постанете превише несигурни и избегавате конфликте. Ваша потреба за одржавањем мира може вас довести до тога да потиснете своје емоције и потребе, што може узроковати фрустрације и незадовољство.

Склони сте избегавању тешких разговора и суочавања са проблемима, што може довести до акумулирања неизречених емоција и конфликата. Ваша несигурност може вам отежати доношење одлука и стављање личних потреба на прво место.

Шкорпија

Најбоље: Страствен у свему

Као Шкорпија, ваш интензитет води вас кроз све. Када покушавате да постигнете циљ, усредсређени сте на то: људи који вам се нађу на путу често брзо схвате да је то била лоша идеја. Кладити се против вас значи невољу: ви без страха улазите у већину ситуација и довољно сте интуитивни да пронађете решење на путу.

Када је реч о односима, саосећате се са проблемима других људи и осећате њихову бол. Дубоко сте одани онима до којих вам је стало и држите се високог стандарда који очекујете од оних око себе. Разумете да је живот дар, чак и када вам ствари не иду добро, па не губите тај дар ни на тренутак.

Најгоре: Страствен у СВЕМУ

Ви сте интензивна Шкорпија, а тај интензитет може вас довести до многих проблема. Ви сте далеко најљубоморнија особа у целом Зодијаку, чак можете бити посесивни и склони контроли. То је особина која вас може учинити ризичним романтичним избором за неке. Осим тога, мајстор сте у замерању. Веома сте осетљиви и лако вас је повредити, а имате потенцијал да замерате људима много дуже него што је стварно потребно.

Осим тога, ваша доминантна личност може вас довести до манипулације: пошто желите да останете на врху, можетеда покушате да убедите себе да ће они око вас остати на дну из било којег разлога. То су неке особине које вас заиста могу спречити да постигнете свој пуни потенцијал, стога пазите!

Стрелац

Најбоље: Заиста пријатељски настројен и храбар

Као Стрелац, знате да се забавите. У целом Зодијаку имате највеће срце, ви сте особа која ће некоме дати храну са свог тањира и одећу са себе, само зато што је то другој особи потребно. Веома сте јасни, до тачке да се можете сматрати мало неосетљивима, али људи који вас називају својим пријатељем су срећни због тога јер знају да их никада нећете лагати.

Ви сте особа која увек покушава да размишља шире него што је то учинила дан пре. Било да је реч о дебати о смислу живота или одабиру пута којим ћете возити по целој земљи, ви сте особа која ће стално изненадити оне који вас потцењују и освојити оне које сте тек упознали.

Најгоре: Не везује се превише дубоко за ништа

Као знатижељна душа, тешко вам је да се стварно вежете за нешто. Ваша посвећеност истини често води до болних осећања. Наравно, та особа је можда требало нешто да чује, али ако нисте тактични, ваша искреност може одбити људе од вас. Веома сте нестрпљиви, а због тога често можете деловати као особа којој није стало.

Често мислите да ће све на крају бити добро јер ће Универзум допустити да се то догоди, али то понекад није случај и тада ћете бити веома разочарани. Ваше претерано самопоуздање такође вас доводи у невоље.

Јарац

Најбоље: Особа са највише воље

Као Јарац, невероватно сте амбициозни: ваши снови се остварују, не зато што Универзум то допушта, већ зато што ви чините да се ствари догађају. Ви сте дисциплиновани, практични и прагматични.

Невероватна сте особа и људи који вас познају знају да нећете стати док не добијете оно што желите. Нисте посебно импулсивни, само знате да када ствари постану тешке, ви морате да их савладате.

Најгоре: Најманипулативнија особа коју ћете икада упознати

Иако Јарац може да буде једна од најбољих особа у вашем тиму када желите да постигнете циљ, то није особа коју желите ако тражите раме за плакање. Јарац није у најбољем контакту са својим осећањима и често је људско утеловљење канте леденице, чак и у добрим временима.

Скоро су смешно песимистични. То је оно што заправо подстиче њихову амбицију и да преузму ствари у своје руке: желе се побринути да их неће преварити нека непозната сила.

Водолија

Најбоље: Јединствена и мисли унапред

Ви сте особа која мисли широко. Стало вам је до људи, не само до ваших омиљених људи, већ до људи уопштено: бринете се за свет. Водолија је добротвор, због чега стално мисли тако глобално. Оне су вероватно најинтелигентније од свих знакова Зодијака.

Својом интелигенцијом, такође су јако љубазне и способне да стекну много пријатеља и изузетно су лојалне. Осим тога, имају тенденцију да буду врло креативне: ако тражите идеју која је изван оквира, питајте Водолију.

Најгоре: Заиста непредвидљива на лош начин

Пошто су Водолије толико креативне и мисаоне, готово су незамисливо непрактичне. Водолија је вероватно најнепредвидљивији знак Зодијака. Колико год могу да буду љубазне и пријатељски настројене, могу да буду и врло дистанциране. Воле људе, али су генерално „невезане“ и имају тенденцију да размишљају о људима на интелектуалном нивоу, а не на емоционалном.

Док неки људи сигурно поштују то, други једноставно не могу да се носе са тим и због тога се удаљавају. Поред тога, Водолија спада међу најмање тврдоглаве особе, што може да буде опасно јер просечна Водолија има потенцијал да иде у екстреме.

Рибе

Најбоље: Најкреативнија особа коју ћете икада упознати

Просечна Риба, чак и ако није невероватно уметнички оријентисана особа, једна је од најкреативнијих људи које ћете икада срести у свом животу. То су неки од најинтуитивнијих људи када је у питању све: никада немојте занемарити интуицију Рибе ако не желите настрадати.

Просечна Риба је заиста осетљива особа, не само када је у питању она сама, већ и други људи око ње. Никада нећете наћи нежнију душу од њене. Рибе такође имају тенденцију да буду врло несебичне и саосећајне: имају највеће срце од свих људи које сте упознали.

Најгоре: Прекомерно осећајне и понекад наивне

Колико год су Рибе љубазне, слатке и нежне, понекад су претерано такве. Ако сте Риба, вероватно превише уживате у ескапизму, а када ствари крену лоше, много је вероватније да кривите своју срећу или Универзум уместо да мислите да сте то могли контролисати. Понекад сте заиста осетљиви на лош начин: лако постајете претерано емоционални и претерано реагујете на ситнице.

Такође сте особа која увек гледа траву у суседном врту како би пронашла нешто зеленије: чак и најбоље ствари понекад вам изгледају просечно. Због тога сте прилично песимистични када ствари не иду како сте замислили. Као што сте понекад саосећајни и драги, понекад вас је тешко поднети.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas