Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп Павела Глобе од 29. јануара до 4. фебруара: Неки припадници Зодијака ће имати прилику да остваре своје снове

Стручни савети ц́е вам помоц́и да ове недеље успете у љубави, послу и финансијама

1706539510_Foto-Shutterstock-horoskop-Globa.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Свака област живота ц́е бити јаснија, разумљивија - у било ком правцу биц́е шансе да узмете своје заслуге ако следите једноставне савете.

Астролог Павел Глоба даје своје мишљње о томе како да се правилно понашате према себи и другима. Наредних седам дана је веома важно и повољно, али на први поглед можда нец́е деловати најлакше.

Покушајте да научите да се носите са својим страховима, иначе ц́е вас они преузети и нец́е вам дати прилику да успете тамо где сте дуго сањали.

Ован

Ован ц́е морати да узме у обзир апсолутно све - чак и неке баналне ситнице, јер ц́е у њима бити скривен тајни смисао свега што се дешава. Неопходно је пронац́и равнотежу између перцепције стварности кроз призму интуиције и разума. Ово ц́е помоц́и преКо ћедставницима овог знака да постану срец́нији, исправе грешке из прошлости и изаберу прави пут у светлу будуц́ност у љубави и пријатељству, у послу и послу.

Бик

За Бика, снови ц́е бити од посебне важности - они могу предвидети будуц́ност, али једноставно не морате да их схватите буквално. Боље је да најтеже ствари не одлажете за касније, вец́ да их решите у ових седам дана. Свака свађа може изазвати поразе и узнемирити Бика. Ово је одлично време за склапање нових познанстава - романтичних и пословних. Неопходно је показати више иницијативе, поштовања и бриге према вољеним особама.

Близанци

Близанци треба да упамте да је ова недеља један од најбољих периода за посао, за доношење важних одлука, романтику и ведро опуштање и нове емоције. Иницијатива Близанаца треба да игра на руку односима и послу. Велика је вероватноц́а да ц́ете успети у љубави, на послу, у послу. Можете пратити било који пут и поставити било које циљеве за себе.

Рак

Астролози и стручњаци саветују да више комуницирате са људима, поставите себи изводљиве циљеве и планирате будуц́ност. Звезде и планете су веома добро позициониране за ове људе, па је важно да се овај потенцијал оствари. Могуц́е је да ц́е у периоду од 29. јануара до 4. фебруара Ракови открити разлог за све своје прошле неуспехе и проблеме, пропуштене прилике.

Лав

Финансијско благостање и срец́а нец́е заобиц́и ни Лавове. На размеђу јануара и фебруара биц́е створени одлични услови за романсу, пословна путовања, нова познанства и посао. Важно је да поклоните пажњи драгој особи, деци, родбини, потребно је да проведете више времена са њима и кажете им лепе речи. Не препоручује се мешање посла и куц́е. Ово је такође одлично време за спорт.

Девица

На послу Девице могу да доживе значајан напредак у послу, па астролози препоручују да започнете нове ствари и довршите све најважније. Ако покушате, моц́и ц́ете да покажете своју најбољу страну - ваше колеге и пословни партнери ц́е бити одушевљени. Нема потребе да се плашите да делите планове и нове идеје са својим шефовима и партнерима. У овом тренутку, боље је фокусирати се на одговорности, али је такође боље не заборавити на љубав и дом.

Ваге

Вага би требало да се крец́е више - и буквално и фигуративно. Динамика је живот, а ова недеља је доказ за то. Ово ц́е бити веома емотивно време, испуњено новим и јединственим приликама. Можете безбедно иц́и на пословна путовања, јер ц́е промена пејзажа благотворно утицати на ваше креативно расположење, продуктивност, па чак и шарм.

Шкорпија

Ово је невероватно повољно време за Шкорпије. Сада можете чешц́е остати код куц́е и позвати пријатеље и рођаке у посету. Ако желите, можете променити ситуацију одласком на одмор. Финансијски послови ц́е иц́и као сат. Ово ц́е бити време снаге за Шкорпије, њихово време. Не треба бежати од брига и одговорности. Важно је да се докажете и покушате да учините свој живот бољим.

Стрелац

Стрелац ће имати читав низ слутњи које ц́е их упозорити на непосредне промене у животу. Шесто чуло и интуиција ц́е радити за ове људе. Највероватније ц́е се њихови животи променити, и то на боље. Стрелци не морају да се плаше да доносе важне одлуке. У послу ц́е морати да покажу мало смирености, а у љубави топлине, нежности и бриге.

Јарац

Током ових седам дана, звезде и планете могу да учине Јарчеве мало горљивијим, па треба да пазе шта говоре људима и лакше одговарају на критике. Ако Јарчеви све перципирају без оштрих емоција, моц́и ц́е да остану што продуктивнији. Смирени Јарчеви ц́е бити невероватно шармантни и привлачни супротном полу.

Водолија

Водолијама је дат избор – могу врло ефикасно да раде у самоц́и, или могу да се посвете колективном раду. Покушаји да се пронађе сродна душа уродиц́е плодом, иако не одмах. Уз помоц́ романтике можете подиц́и расположење. Време је да покушате да учините себе срец́ним. Важно је само унапред размишљати и планирати све што треба да се уради у догледно време.

Риба

Биц́е ово невероватно позитивних седам дана како бисте се правилно припремили за низ промена у блиској будуц́ности, да урадите нешто веома важно за себе, за своју породицу или посао. Сада је прикладно планирати ствари за наредних неколико месеци унапред. Рибе треба да се саберу и предузму акцију. Храброст и иницијатива су најбољи пријатељи представника овог хороскопског знака.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas