Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop Pavela Globe od 29. januara do 4. februara: Neki pripadnici Zodijaka će imati priliku da ostvare svoje snove

Stručni saveti će vam pomoći da ove nedelje uspete u ljubavi, poslu i finansijama

1706539510_Foto-Shutterstock-horoskop-Globa.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Svaka oblast života će biti jasnija, razumljivija - u bilo kom pravcu biće šanse da uzmete svoje zasluge ako sledite jednostavne savete.

Astrolog Pavel Globa daje svoje mišljnje o tome kako da se pravilno ponašate prema sebi i drugima. Narednih sedam dana je veoma važno i povoljno, ali na prvi pogled možda neće delovati najlakše.

Pokušajte da naučite da se nosite sa svojim strahovima, inače će vas oni preuzeti i neće vam dati priliku da uspete tamo gde ste dugo sanjali.

Ovan

Ovan će morati da uzme u obzir apsolutno sve - čak i neke banalne sitnice, jer će u njima biti skriven tajni smisao svega što se dešava. Neophodno je pronaći ravnotežu između percepcije stvarnosti kroz prizmu intuicije i razuma. Ovo će pomoći preKo ćedstavnicima ovog znaka da postanu srećniji, isprave greške iz prošlosti i izaberu pravi put u svetlu budućnost u ljubavi i prijateljstvu, u poslu i poslu.

Bik

Za Bika, snovi će biti od posebne važnosti - oni mogu predvideti budućnost, ali jednostavno ne morate da ih shvatite bukvalno. Bolje je da najteže stvari ne odlažete za kasnije, već da ih rešite u ovih sedam dana. Svaka svađa može izazvati poraze i uznemiriti Bika. Ovo je odlično vreme za sklapanje novih poznanstava - romantičnih i poslovnih. Neophodno je pokazati više inicijative, poštovanja i brige prema voljenim osobama.

Blizanci

Blizanci treba da upamte da je ova nedelja jedan od najboljih perioda za posao, za donošenje važnih odluka, romantiku i vedro opuštanje i nove emocije. Inicijativa Blizanaca treba da igra na ruku odnosima i poslu. Velika je verovatnoća da ćete uspeti u ljubavi, na poslu, u poslu. Možete pratiti bilo koji put i postaviti bilo koje ciljeve za sebe.

Rak

Astrolozi i stručnjaci savetuju da više komunicirate sa ljudima, postavite sebi izvodljive ciljeve i planirate budućnost. Zvezde i planete su veoma dobro pozicionirane za ove ljude, pa je važno da se ovaj potencijal ostvari. Moguće je da će u periodu od 29. januara do 4. februara Rakovi otkriti razlog za sve svoje prošle neuspehe i probleme, propuštene prilike.

Lav

Finansijsko blagostanje i sreća neće zaobići ni Lavove. Na razmeđu januara i februara biće stvoreni odlični uslovi za romansu, poslovna putovanja, nova poznanstva i posao. Važno je da poklonite pažnji dragoj osobi, deci, rodbini, potrebno je da provedete više vremena sa njima i kažete im lepe reči. Ne preporučuje se mešanje posla i kuće. Ovo je takođe odlično vreme za sport.

Devica

Na poslu Device mogu da dožive značajan napredak u poslu, pa astrolozi preporučuju da započnete nove stvari i dovršite sve najvažnije. Ako pokušate, moći ćete da pokažete svoju najbolju stranu - vaše kolege i poslovni partneri će biti oduševljeni. Nema potrebe da se plašite da delite planove i nove ideje sa svojim šefovima i partnerima. U ovom trenutku, bolje je fokusirati se na odgovornosti, ali je takođe bolje ne zaboraviti na ljubav i dom.

Vage

Vaga bi trebalo da se kreće više - i bukvalno i figurativno. Dinamika je život, a ova nedelja je dokaz za to. Ovo će biti veoma emotivno vreme, ispunjeno novim i jedinstvenim prilikama. Možete bezbedno ići na poslovna putovanja, jer će promena pejzaža blagotvorno uticati na vaše kreativno raspoloženje, produktivnost, pa čak i šarm.

Škorpija

Ovo je neverovatno povoljno vreme za Škorpije. Sada možete češće ostati kod kuće i pozvati prijatelje i rođake u posetu. Ako želite, možete promeniti situaciju odlaskom na odmor. Finansijski poslovi će ići kao sat. Ovo će biti vreme snage za Škorpije, njihovo vreme. Ne treba bežati od briga i odgovornosti. Važno je da se dokažete i pokušate da učinite svoj život boljim.

Strelac

Strelac će imati čitav niz slutnji koje će ih upozoriti na neposredne promene u životu. Šesto čulo i intuicija će raditi za ove ljude. Najverovatnije će se njihovi životi promeniti, i to na bolje. Strelci ne moraju da se plaše da donose važne odluke. U poslu će morati da pokažu malo smirenosti, a u ljubavi topline, nežnosti i brige.

Jarac

Tokom ovih sedam dana, zvezde i planete mogu da učine Jarčeve malo gorljivijim, pa treba da paze šta govore ljudima i lakše odgovaraju na kritike. Ako Jarčevi sve percipiraju bez oštrih emocija, moći će da ostanu što produktivniji. Smireni Jarčevi će biti neverovatno šarmantni i privlačni suprotnom polu.

Vodolija

Vodolijama je dat izbor – mogu vrlo efikasno da rade u samoći, ili mogu da se posvete kolektivnom radu. Pokušaji da se pronađe srodna duša urodiće plodom, iako ne odmah. Uz pomoć romantike možete podići raspoloženje. Vreme je da pokušate da učinite sebe srećnim. Važno je samo unapred razmišljati i planirati sve što treba da se uradi u dogledno vreme.

Riba

Biće ovo neverovatno pozitivnih sedam dana kako biste se pravilno pripremili za niz promena u bliskoj budućnosti, da uradite nešto veoma važno za sebe, za svoju porodicu ili posao. Sada je prikladno planirati stvari za narednih nekoliko meseci unapred. Ribe treba da se saberu i preduzmu akciju. Hrabrost i inicijativa su najbolji prijatelji predstavnika ovog horoskopskog znaka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas