· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 11. АПРИЛ: Рак ће путовати, Ован добити шансу, а Водолија љубавну промену

Пред Овном су бурна дешавања и велика шанса!

ОВАН

У потпуности сте посвећни пословним активностима. Пред вама су интензивна дешавања како на професионалном тако и на финансијском плану. Очекује вас велика шанса која стиже у виду понуде за сарадњу са људима за које сте мислили да су недостижни.

Овна чекају интензивна дешавања, Бика невоље, а Близанце лоша атмосфера.

БИК

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.

БЛИЗАНЦИ

Однос с вољеном особом не иде онако како бисте желели. Можда вас је она, у протеклом периоду, помало размазила па сте без свесне намере ушли у улогу жртве којој је све допуштено. Другој страни таква атмосфера може досадити, а када то освестите биће прекасно.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

РАК

Предстоји вам предлог за путовање, сарадњу са иностранством или учење уз исплатив посао. Уколико не реагујете брзо можете пропустити ову неочекивану шансу. Иако вама није својствено да се коцкате, овог пута покушајте, ризик се може исплатити.

ЛАВ

Необично сте креативни и из вас избија огромна самоувереност. Толико сте пуни себе да то прети да прерасте у умишљај велике надмоћи над другим људима. Обуздајте налет те гордости, пред вама су задаци које ћете моћи да решите само ако играте у тиму.

Рак ће путовати, Лав бити умишљен, Девица је претерала са обавезама, Ваги треба предах.

ДЕВИЦА

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности. Ако је у све то укључен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.

ВАГА

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вам се поверавају и питају за мишљење, постоје дани када вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, без обзира на то што је недеља тек на почетку. Не оклевајте, приуштите себи дужу паузу.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

ШКОРПИЈА

Време је за мали предах, ипак, не дозволите себи претерано опуштање. Искористите дан да очистите заостале обавезе. Осим тога, идеалан је тренутак да обновите старе контакте с пријатељима које сте, у протеклом периоду, запоставили.

Шкорпије, узмите предах. Стрелчеви, на резултате ћете још морати да чекате.

СТРЕЛАЦ

Поље финансија вам је стални извор фрустрација и брига. Не маштајте о бегу, у овом тренутку не можете ништа поправити јер нису све карте у вашим рукама. Дан искористите да поштено завршите оно што је до вас, а на резултате ћете морати стрпљиво да чекате.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

ЈАРАЦ

Време је да се максимално посветите обавезама и редом, једну по једну, решите до краја. Финансијска ситуација је прилично стабилна па је право време да, пре него што одете у шопинг, очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

Јарчеви, решавајте обавезе. Водолије очекују љубавни тренуци. Рибе су расејане.

ВОДОЛИЈА

Предстоји вам позитивна промена на љубавном плану. Ситуација креће на боље. Због интензивних пословних обавеза, своје слободно време ћете проводити радно па ће то одвајање од партнера донети стимуланс за период који долази.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

РИБЕ

Расејани сте. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашање на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.