· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

ХОРОСКОП ЗА 23. НОВЕМБАР: Ован данас прави ХАОС, Близанац се "лакта", а ЈЕДАН знак живи у СТРАХУ

Пазите се изговорених речи, јер могу да изазову сукове са најближим особама.

1605175621_Depositphotos_11796181_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Шта год да започнете завршиће се хаосом. За вас је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте водили главну реч. Ако у обављању свог посла користите аутомобил, не крећите нигде пре него што посетите ауто-механичара.

 

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

БИК

Потпуно сте одсутни. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који још нису ни настали. Ваше понашање на послу може вас много коштати уколико се на време не тргнете и не одвојите реалност од маште.

Близанац се "лакта", Бик је одсутан, Ован све што започне завршиће се хаосом!

БЛИЗАНЦИ

Вребате сваку прилику не би ли сте се поново наметнули на тржишту на коме делујете. Труд ће бити награђен али на неадекватан начин. Због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

РАК

Немате рационално објашњење због чега сте пропустили пословну понуду која вам је сада промакла. У вези с тим очекује вас разговор у којем се нећете осећати пријатно. Добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање.

Лав је уморан, Девица ради са тешкоћом.

ЛАВ

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вечно. Промените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче како ваша шаљивост не би изазвала негативне последице.

ДЕВИЦА

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

Вага прихвата нове обавезе, а Шкорпија је уплашена!

ВАГА

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд.

ШКОРПИЈА

У срце су вам се увукли страхови. Нисте сигурни да ли вас воле зато што као човек вредите или је то зато што имате моћи да им нешто приуштите, чак и материјално. Одговор на ову дилему морате потражити у дну душе која зна одговор.

Стрелац је на прагу промене, Јарцу је неопходан предах.

СТРЕЛАЦ

На прагу сте промене којом се једна фаза вашег живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с старијом особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције.

ЈАРАЦ

Предах никоме не прија као вама. Породично окупљање и дружење с укућанима напуниће ваше батерије за наредни период. Безбрижност може, на кратко, бити прекинута узнемирујућим вестима које вам стижу из иностранства.

Водолија мења посао! Рибе се повлаче!

ВОДОЛИЈА

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

РИБЕ

Не прија вам доминација вољене особе, а не узимате у обзир да је такав однос изазван вашим повлачењем. Можда мислите да је друга страна то сама изрежирала. Не заваравајте себе и друге, с препуштањем вођства утрапили и сву одговорност која иде с тим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.