Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 28. МАРТ: Бик очекује подршку, а Шкорпија је на корак до грешке

Стиже Стрелчевих "пет минута", али је потребно још мало стрпљења.

1616661792_zodiac-sign-4374405_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

ОВАН

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Ован треба да се ослони само на себе, а Бик је по притиском и не добија потребну подршку...

БИК

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Прочитајте још: Научници немају одговор зашто се камене ЛОПТЕ појављују широм света, а најближа је 200 километара од Београда

БЛИЗАНЦИ

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању и релаксацији. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите на земљу, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Близанац нема концентрацију, Рак се врти у круг, Лав  има финанасијски проблем.

РАК

Вртите се у круг јер не прихватате неке мале поразе. У питању су неке крајње безначајне ствари, а ви сте од тога направили драму из више чинова. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега ваш его не прихвата одступања, па макар и симболична.

ЛАВ

Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима, а то је за вас увек напорно, а често и неизводљиво. Будите стрпљиви и истрајни.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ДЕВИЦА

За вас је ово дан као и сваки други. Уморни сте од темпа којим сте притиснути већ неко време, уз то ни вољена особа вам није по вољи. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Вага чезне за променама, Шкорпије су уморне од чекања, а Девице су притиснуте са свих страна

ВАГА

Чезнете за променама. Недостатак средстава вас спречава да нешто конкретно учините, због тога се одлучујете на ситне преправке и премештаје који ће вашем окружењу унети нову енергију. Ако укључите и укућане, задовољство ће бити колективно.

ШКОРПИЈА

Уморни сте од чекања. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите нестрпљиви и брзоплети, јер грешке које бисте данас могли да направите у будућности би биле непоправљиве.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

СТРЕЛАЦ

Ближи се тренутак реализације неких пројеката као и прилика за потписивање новог уговора. Ипак, сачувајте стрпљење и одложите завршне потезе, јер, иако све иде по плану, још се нису остварили сви предуслови да на све ставите тачку. Избегавајте пречице.

Стрелац мора да избегава пречице, Јарцу стижу промене, Водолије су исцрпљене, Рибе су уморне.

ЈАРАЦ

Чекате промене које се све више ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Нестрпљивост вас ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. На пример, поподне проведите у кругу вољене особе или пријатеља.

ВОДОЛИЈА

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

РИБЕ

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas