Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за четвртак, 15. јун: Вага спремна на ПРЕЉУБУ, а Шкорпија заводи колегу с посла, док ЊИХ чека ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Дневни хороскоп за 15. јун доноси велика изненађења за 3 хороскопска знака

1686810203_88a861a3409e1425b5790e2feb68d5d74d948181.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Посао: Врло добар радни дан је пред Овновима. Са много елана и полета решавате пословне задатке и вучете остале да буду ефикаснији.

Љубав: Део позитивне свеукупне енергије пренеће се и на поље љубави, мада ту није баш препоручљиво да се толико размахнете.

Здравље: Одлично.

БИК

Посао: Прилично тежак и напоран радни дан очекује типичне Бикове. Не толико због непремостивих пословних препрека, колико због потешкоћа у прилагођавању са сарадницима и неистомишљеницима.

Љубав: Уколико дате свој максимални допринос, имаћете реалне шансе да крај љубавног дана дочекате задовољнији него што сте били на његовом почетку.

Здравље: Пад енергије.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Што се тиче енергије током овог радног дана Близанци ће се понашати као да им се спава. Обратите пажњу да не задремате приликом важних пословних договора.

Љубав: Много ствари у сфери љубави вас неће данас дотицати сувише. Због тога није за очекивати значајније потезе и резултате.

Здравље: Сем расипања енергије нема значајнијих упозорења.

РАК

Посао: Иако нема разлога за претерану бригу, Ракови данас неће имати најповољније предиспозиције за добру и ефикасну организацију пословних активности.

Љубав: Што се тиче дешавања на љубавном плану бићете у сличној позицији, па и није препоручљиво неко ангажовање. Искулирајте.

Здравље: Могуће инфекције, упале.

ЛАВ

Посао: Ако посматрамо део који се тиче радне енергије, онда је пред Лавовима одличан пословни дан, али потенцијалне компликације може вам донети непрецизна комуникација. Порадите мало на томе.

Љубав: Клима на вашем љубавном небу биће данас врло променљива. Будите конкретни, али не делите велика обећања.

Здравље: Осетљивост кардиоваскуларног система.

ДЕВИЦА

Посао: Прилично напоран радни дан, препун мањих неспоразума и професионалних замки налази се пред Девицама. Више пута проверите важне пословне одлуке.

Љубав: Иако нећете бити у свом најбољем издању, данас вас на пољу љубави чека бар једно пријатно изненађење од драге особе. Узвратите првом приликом.

Здравље: Јачајте имунитет.

ВАГА

Посао: Без обзира на велики број обавеза, типичним Вагам данас је веома важно да одвоје довољно времена за одмор, како не би направили крупне пословне пропусте.

Љубав: Овај љубавни дан може вам наглавачке преокренути сусрет са потпуно новом особом.

Здравље: Без значајнијих упозорења.

ШКОРПИЈА

Посао: Већина Шкорпија током овог радног дана може бити раздражљива и осетљива на примедбе пословних сарадника које нису у основи добронамерне.

Љубав: Пред вама је повољан дан за нови позитиван корак у сфери љубави, као надградња на оно што сте направили у претходном периоду.

Здравље: Осетљивост грла и плућа.

СТРЕЛАЦ

Посао: Дан као поручен имаће већина Стрелчева првенствено да се професионално размахне и покрене иницијативу за реализацију две – три нове пословне идеје.

Љубав: Овај дан не доноси најповољније љубавне ветрове, за крупне планове и велика очекивања. Скромнији циљеви имају веће шансе да донесу какву – такву позитиву.

Здравље: Врло добро.

ЈАРАЦ

Посао: Ништа не форсирајте, прилагођавајте се новонасталим променама. Уживаћете подршку особа чије мишљење цените, стога нема разлога да се због било чега бринете.

Љубав: Данас би било веома лепо да се потрудите и колико можете своје захтеве прилагодите потребама драге особе.

Здравље: Нема разлога за већу бригу.

ВОДОЛИЈА

Посао: Најтипичнији представници Водолија већ су одавно кренули у корените пословне промене, а овај дан могао би само да дода још мало замајца свему томе.

Љубав: Иако можда нисте на врхунском нивоу енергије и личног шарма, потрудите се да узвратите и искористите фине сигнале и позитивне вибрације које стижу од тек упознате особе.

Здравље: Пријала би вам шетња, умерена физичка активност.

РИБЕ

Посао: Мање због повећаног обима посла, много више због измењених услова организације и рада, већина Риба имаће и данас потешкоће у реализацији планираних задатака.

Љубав: Сањарите и маштајте до миле воље до одређеног тренутка, када је неопходно да се суочите са реалношћу. Ово је дан за ваше пријатно суочавање са љубавном реалношћу.

Здравље: Довољно се одмарајте.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas