Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za četvrtak, 15. jun: Vaga spremna na PRELJUBU, a Škorpija zavodi kolegu s posla, dok NJIH čeka VELIKO IZNENAĐENJE

Dnevni horoskop za 15. jun donosi velika iznenađenja za 3 horoskopska znaka

1686810203_88a861a3409e1425b5790e2feb68d5d74d948181.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

OVAN

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ovnovima. Sa mnogo elana i poleta rešavate poslovne zadatke i vučete ostale da budu efikasniji.

Ljubav: Deo pozitivne sveukupne energije preneće se i na polje ljubavi, mada tu nije baš preporučljivo da se toliko razmahnete.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Prilično težak i naporan radni dan očekuje tipične Bikove. Ne toliko zbog nepremostivih poslovnih prepreka, koliko zbog poteškoća u prilagođavanju sa saradnicima i neistomišljenicima.

Ljubav: Ukoliko date svoj maksimalni doprinos, imaćete realne šanse da kraj ljubavnog dana dočekate zadovoljniji nego što ste bili na njegovom početku.

Zdravlje: Pad energije.

BLIZANCI

Posao: Što se tiče energije tokom ovog radnog dana Blizanci će se ponašati kao da im se spava. Obratite pažnju da ne zadremate prilikom važnih poslovnih dogovora.

Ljubav: Mnogo stvari u sferi ljubavi vas neće danas doticati suviše. Zbog toga nije za očekivati značajnije poteze i rezultate.

Zdravlje: Sem rasipanja energije nema značajnijih upozorenja.

RAK

Posao: Iako nema razloga za preteranu brigu, Rakovi danas neće imati najpovoljnije predispozicije za dobru i efikasnu organizaciju poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu bićete u sličnoj poziciji, pa i nije preporučljivo neko angažovanje. Iskulirajte.

Zdravlje: Moguće infekcije, upale.

LAV

Posao: Ako posmatramo deo koji se tiče radne energije, onda je pred Lavovima odličan poslovni dan, ali potencijalne komplikacije može vam doneti neprecizna komunikacija. Poradite malo na tome.

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom nebu biće danas vrlo promenljiva. Budite konkretni, ali ne delite velika obećanja.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

DEVICA

Posao: Prilično naporan radni dan, prepun manjih nesporazuma i profesionalnih zamki nalazi se pred Devicama. Više puta proverite važne poslovne odluke.

Ljubav: Iako nećete biti u svom najboljem izdanju, danas vas na polju ljubavi čeka bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe. Uzvratite prvom prilikom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

VAGA

Posao: Bez obzira na veliki broj obaveza, tipičnim Vagam danas je veoma važno da odvoje dovoljno vremena za odmor, kako ne bi napravili krupne poslovne propuste.

Ljubav: Ovaj ljubavni dan može vam naglavačke preokrenuti susret sa potpuno novom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

ŠKORPIJA

Posao: Većina Škorpija tokom ovog radnog dana može biti razdražljiva i osetljiva na primedbe poslovnih saradnika koje nisu u osnovi dobronamerne.

Ljubav: Pred vama je povoljan dan za novi pozitivan korak u sferi ljubavi, kao nadgradnja na ono što ste napravili u prethodnom periodu.

Zdravlje: Osetljivost grla i pluća.

STRELAC

Posao: Dan kao poručen imaće većina Strelčeva prvenstveno da se profesionalno razmahne i pokrene inicijativu za realizaciju dve – tri nove poslovne ideje.

Ljubav: Ovaj dan ne donosi najpovoljnije ljubavne vetrove, za krupne planove i velika očekivanja. Skromniji ciljevi imaju veće šanse da donesu kakvu – takvu pozitivu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Ništa ne forsirajte, prilagođavajte se novonastalim promenama. Uživaćete podršku osoba čije mišljenje cenite, stoga nema razloga da se zbog bilo čega brinete.

Ljubav: Danas bi bilo veoma lepo da se potrudite i koliko možete svoje zahteve prilagodite potrebama drage osobe.

Zdravlje: Nema razloga za veću brigu.

VODOLIJA

Posao: Najtipičniji predstavnici Vodolija već su odavno krenuli u korenite poslovne promene, a ovaj dan mogao bi samo da doda još malo zamajca svemu tome.

Ljubav: Iako možda niste na vrhunskom nivou energije i ličnog šarma, potrudite se da uzvratite i iskoristite fine signale i pozitivne vibracije koje stižu od tek upoznate osobe.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, umerena fizička aktivnost.

RIBE

Posao: Manje zbog povećanog obima posla, mnogo više zbog izmenjenih uslova organizacije i rada, većina Riba imaće i danas poteškoće u realizaciji planiranih zadataka.

Ljubav: Sanjarite i maštajte do mile volje do određenog trenutka, kada je neophodno da se suočite sa realnošću. Ovo je dan za vaše prijatno suočavanje sa ljubavnom realnošću.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas