Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за јул 2022: Неке знакове чека ИЗНЕНАДНО напредовање на послу, а друге СУДБОНОСНИ СУСРЕТИ

Јул ће нам донети многе промене

1655730739_pexels-andre-furtado-1263986.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ован

Посао вам доноси увећање зараде. Можете да очекујете помоћ надређених. Слободни Овнови преко породице упознају веома симпатичну особу. Заузети ће уживати у љубави и трудиће се да свим покажу како су срећни.

Бик

Енергија месеца јула вама доноси велики ветар у леђа. Сада све што помислите можете да остварите, поготово када је посао у питању. Заузети ће имати миран и леп месец. Слободни Бикови крај месеца упознају особу са којим улазе у стабилну и дугу везу.

Прочитајте још: Урадите једну ствар и оствариће вам се жеље: Ево због чега је 21. јун најмоћнији дан у години

Близанци

Вама се отварају пословне могућности за додатну зараду. Можда се двоумите. Савет је да прихватите! Слободни Близанци ће напокон наћи мир и заједнички језик са партнером. Слободни ће током целог месеца имати удварања и флерт. На вама је да направите избор.

Рак

Унапређење вам долази, али само ако се ви дистанцирате од колега које вам преносе негативну енергију. Ставите себе на прво место и будите изнад ситуације. Ако сте заузети немојте негативну енергију са посла преносити на партнера. Слободни ће имати сусрет са прошлошћу.

Лав

Предстоји вам борба на послу. Слободно уђите у конфликт јер ви побеђујете. Заузети Лавови ће имати изненађење од партнера у облику изненадног путовања. Заузети имају велику жељу да уђу у везу али за коначну одлуку сачекајте 19-20. јули.

Девица

Ако сте планирали да уђете у бизнис са пријатељима или родбином размислите још једном и одлуку коначну донесите после 18. јула. Заузети ће од средине месеца имати турбулентан период са партнером. Слободни преко посла упознају особу али пре него што се упустите у однос распитајте се.

Вага

Вама предстоји велики успех у каријери после 18. јула било чиме год да се бавите. Такође следи вам и велики прилив новца. Ако сте слободни смањите критеријуме за улазак у везу. Заузети ће имати појачану жељу за сексом што може довести до уласка у паралелну везу.

Прочитајте још: Нумерологија КУЋНОГ БРОЈА предодређује судбину породице: Проверите које вибрације доминирају вашим домом

Шкорпија

Ако желите да уведете промене у посао сада је право време. Јавно признађе које очекујете долази око 20. јула. Они који су вези, успеће само уз озбиљан и искрен разговор да смире тензију која је већ дуже време присутна.

Стрелац

Смеши вам се неочекивана пословна понуда! Звезде поручују да је прихватите. Када је љубав у питању и заузети и слободни могу да очекују лепа љубавна изненађења.

Јарац

Вама је овог месеца акценат на љубавним односима. Прошлост се преплиће са садашношћу. Полако, немојте журити крајем месеца донесите коначну одлуку.

Водолија

Очекујте промене када је посао у питању. Неке промене ће бити мање пријатне. Ви се само суздржите наглих реакција јер ће вам финасијско стање бити стабилно. Ако сте сами очекујте удварање блиског колеге. Ако сте заузети са партнером ћете пробудити нову страст!

Рибе

Слободне Рибе ће бити кокетне и привући ћете пажњу заузетог колеге! Да ли вам је то заиста потребно?! Заузете Рибе нека се потруде да партнеру поклањају више пажње. Када је каријера у питању све иде својим током. Немојте се нервирати око ситница већ објективно сагледајте ситуацију и набаците осмех на лице јер је све заиста ок!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas