Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za jul 2022: Neke znakove čeka IZNENADNO napredovanje na poslu, a druge SUDBONOSNI SUSRETI

Jul će nam doneti mnoge promene

1655730739_pexels-andre-furtado-1263986.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Ovan

Posao vam donosi uvećanje zarade. Možete da očekujete pomoć nadredjenih. Slobodni Ovnovi preko porodice upoznaju veoma simpatičnu osobu. Zauzeti će uživati u ljubavi i trudiće se da svim pokažu kako su srećni.

Bik

Energija meseca jula vama donosi veliki vetar u ledja. Sada sve što pomislite možete da ostvarite, pogotovo kada je posao u pitanju. Zauzeti će imati miran i lep mesec. Slobodni Bikovi kraj meseca upoznaju osobu sa kojim ulaze u stabilnu i dugu vezu.

Pročitajte još: Uradite jednu stvar i ostvariće vam se želje: Evo zbog čega je 21. jun najmoćniji dan u godini

Blizanci

Vama se otvaraju poslovne mogućnosti za dodatnu zaradu. Možda se dvoumite. Savet je da prihvatite! Slobodni Blizanci će napokon naći mir i zajednički jezik sa partnerom. Slobodni će tokom celog meseca imati udvaranja i flert. Na vama je da napravite izbor.

Rak

Unapređenje vam dolazi, ali samo ako se vi distancirate od kolega koje vam prenose negativnu energiju. Stavite sebe na prvo mesto i budite iznad situacije. Ako ste zauzeti nemojte negativnu energiju sa posla prenositi na partnera. Slobodni će imati susret sa prošlošću.

Lav

Predstoji vam borba na poslu. Slobodno uđite u konflikt jer vi pobedjujete. Zauzeti Lavovi će imati iznenadjenje od partnera u obliku iznenadnog putovanja. Zauzeti imaju veliku želju da udju u vezu ali za konačnu odluku sačekajte 19-20. juli.

Devica

Ako ste planirali da udjete u biznis sa prijateljima ili rodbinom razmislite još jednom i odluku konačnu donesite posle 18. jula. Zauzeti će od sredine meseca imati turbulentan period sa partnerom. Slobodni preko posla upoznaju osobu ali pre nego što se upustite u odnos raspitajte se.

Vaga

Vama predstoji veliki uspeh u karijeri posle 18. jula bilo čime god da se bavite. Takodje sledi vam i veliki priliv novca. Ako ste slobodni smanjite kriterijume za ulazak u vezu. Zauzeti će imati pojačanu želju za seksom što može dovesti do ulaska u paralelnu vezu.

Pročitajte još: Numerologija KUĆNOG BROJA predodređuje sudbinu porodice: Proverite koje vibracije dominiraju vašim domom

Škorpija

Ako želite da uvedete promene u posao sada je pravo vreme. Javno priznadje koje očekujete dolazi oko 20. jula. Oni koji su vezi, uspeće samo uz ozbiljan i iskren razgovor da smire tenziju koja je već duže vreme prisutna.

Strelac

Smeši vam se neočekivana poslovna ponuda! Zvezde poručuju da je prihvatite. Kada je ljubav u pitanju i zauzeti i slobodni mogu da očekuju lepa ljubavna iznenadjenja.

Jarac

Vama je ovog meseca akcenat na ljubavnim odnosima. Prošlost se prepliće sa sadašnošću. Polako, nemojte žuriti krajem meseca donesite konačnu odluku.

Vodolija

Očekujte promene kada je posao u pitanju. Neke promene će biti manje prijatne. Vi se samo suzdržite naglih reakcija jer će vam finasijsko stanje biti stabilno. Ako ste sami očekujte udvaranje bliskog kolege. Ako ste zauzeti sa partnerom ćete probuditi novu strast!

Ribe

Slobodne Ribe će biti koketne i privući ćete pažnju zauzetog kolege! Da li vam je to zaista potrebno?! Zauzete Ribe neka se potrude da partneru poklanjaju više pažnje. Kada je karijera u pitanju sve ide svojim tokom. Nemojte se nervirati oko sitnica već objektivno sagledajte situaciju i nabacite osmeh na lice jer je sve zaista ok!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas