Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА МАРТ: Три знака која ће имате највише среће током наредног месеца

Астролози предвиђају да ће током марта највише среће и успеха имати следећа три хороскопска знака

1707752756_Foto-Shutterstock-horoskop-za-mart.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Често је март месец почетка нових љубави и растанка од старих, а и симбол новог почетка који нам може донети преокрет у животу. Астролози предвиђају да ће током марта највише среће и успеха имати следећа 3 хороскопска знака:

Рибе

Пошто Сунце у Рибама стимулише машту, можете се подесити на успех користећи методу визуализације. Резултат ће обрадовати, пролеће ће почети са променама. Најбоље време да се живот почне испочетка је Пун Месец Црва у марту, променивши став према многим стварима. Неодлучне Рибе ће престати да беже од стварности, а то ће позитивно утицати на квалитет живота.

Финансијска ситуација почетком марта омогућиће да се потроши више него што је планирано. Да бисте били успешни, потребно је улагати не само у образовање, већ и у изглед. Хороскоп за Рибе обећава да ће улагање у себе брзо да се исплати. Потребно је створити беспрекоран гардеробер у пословном стилу, наравно, то ће захтевати велике трошкове. Како Венера у Водолији појачава жељу за слободом, Рибе могу осећати нелагодност. Морат ће се одрећи неких навика и почети живети на нов начин. Не свима се свиђа да прекидају шему развијену током година, па нису искључени испади иритације. Психолошки тренинг помоћи ће вам да постанете најбоља верзија себе и дођете до хармоније.

Занимљиви догађаји средином месеца биће довољни да се расположење поправи. Ако сте стално у покрету, састајете се и комуницирате са различитим људима, неће бити места за досаду. Према општем хороскопу за Рибе у марту 2024, мораћете учествовати у обећавајућим пројектима. Могуће је да ћете пуно путовати, укључујући и у иностранство. Пошто под Меркуром у Овну нагласак прелази на спољашње ефекте, страхови и комплекси бледе у позадини. Скромне Рибе ће поверовати у своју неодољивост и пожелети да постану центар свемира. Ова улога захтева одговарајући ентуријаз, поред скупог гардеробера потребни су и пристојни услови живота. Можда је време да се набави угледан стан.

Расположење у последњим данима марта биће најбоље, прољећна врева коначно ће отерати меланхолију и малодушност. Забава и посете неће оставити времена за тужне мисли. Мартовски хороскоп за Рибе препоручује да своју децу водите са собом свуда. У опуштеној атмосфери лакше је успоставити контакт и решити сва притискајућа питања. Захваљујући утицају Марса у Рибама, чак и у слепој ситуацији, невидљива врата ће се отворити у неочекиваном тренутку. Упркос мирољубивој природи, доћи ће до разумевања да се добро мора чинити песницама. Рибе ће се показати као прави борци, стављајући простаке на место са грациозном лакоћом. Не треба стати на пола пута, време је да се прође кроз све насилнике.

Стрелац

Лични живот ће бити догађајан, Пун Месец Црва у марту ће донети незаборавне тренутке среће. Занесени Стрелац ће подлећи чарима љубави, урањајући у базен страсти главом. Ово је сјајна шанса да се веза подигне на виши ниво.

Енергије ће бити још више почетком марта, посао ће кључати. Може се створити осећај да судбина сама гура у правом смеру. Према хороскопу за Стрелца, ствари обећавају да ће се добро завршити, и то без икаквог напора. Ослобођено време може се посветити хобију: бављење хобијем доприноси налету снаге и енергије. Под утицајем Венере у Водолији, која подстиче на слободу и независност, лако је изгубити главу и упустити се у сумњиву авантуру. Стрелцу се може изненада учинити да имају недовољно знања у неким областима. Ако прихватимо ову чињеницу здраво за готово и почнемо попуњавати празнине, моћи ћемо избећи озбиљне грешке.

Пролећно расположење ће обојити средину месеца у шарене боје. Све што се дешава изазива радост, чак и дечије одушевљење, али директно понашање може негативно утицати на посао. Према општем хороскопу за Стрелца у марту 2024. године, исплативије је штедети него трошити новац. Ствари купљене на емоцијама испоставиће се непрактичним и брзо ће досадити. Потреба за опрезом диктира позиција Меркура у Овну, у којем чак и разумне идеје постају фарса. Под утицајем тренутка, Стрелац ће направити многе грешке, а последице ће утицати на све области живота. Посебно забрињава здравље, због емоционалних осцилација, могу се погоршати хроничне болести.

Позитиван крај марта уклапа се у концепт првог месеца пролећа: лакоћа и обнављање. Чак и ако није све ишло глатко, постоје неке грубости, али душа пева од среће. Према мартовском хороскопу, нема препрека за Стрелца у потрази за хармонијом. Нема потребе да компликујете ствари или идете предалеко, само угађајте себи и људима. Додатна предност биће прилив сентименталности, што је, у принципу, карактеристично за Стрелца. Штавише, под Марсом у Рибама органично се комбинује с практичношћу, па се нешто занимљиво планира. Ако из различитих разлога не можете напустити свој дом, време је да трансформишете простор до непрепознатљивости.

Водолија

Пролеће инспирише наду за најбоље, чинећи да заборавите на туге и увреде. Време је да се позабавите свим проблематичним питањима како бисте слободно могли кренути даље. Утицај Сунца у Рибама изражава се у жељи да се уљепша оно што се дешава. Водолија не може ограничити своју машту, захваљујући стабилној финансијској позицији, моћи ће испунити старе снове. Важно је не заборавити угодити вољенима. Тешки тренуци ће постати јасни током Пуног Месеца Црва у марту, када живот тече полако, без непотребног стреса. Водолија ће одахнути, ослободивши се терета искустава. Нема сумње да ће бела пруга трајати дуго.

Почетком марта биће могуће изаћи изван уобичајених дужности. Вероватно ће менаџмент одлучити послати их на службени пут, или ће имати шансу посетити стране колеге. Хороскоп за Водолију саветује да не оклевате са одговором, могу се појавити они који желе да се избаце из зидова канцеларије. Путовање ће донети пуно задовољства, пртљаг искуства и знања ће бити значајно допуњен. Захваљујући Венери у Водолији, у души ће владати хармонија, свет ће бити обојен светлим бојама. Водолија, која се нашла у свом елементу, погледаће на живот из другог угла и ослободити се негативних ставова. Одличан начин да се напуните и приближите свом сну је визуализација. Ако детаљно замислите будућност, процес трансформације ће се аутоматски покренути.

Средином месеца мораће се донети одлука која ће имати дуготрајне последице. Пре свега, треба размислити како ће то утицати на квалитет живота. Према општем хороскопу за Водолију у марту 2024, постоји ризик да се промаши циљ и направи лош посао. Ако се стамбено питање не може одложити, потребно је контактирати агенцију за некретнине. Пошто се вредност времена повећава под Меркуром у Овну, не треба се расипати на ситнице. Активност Водолије ће достићи максимум, конкуренти неће имати снаге да се одупру таквом притиску. Истовремено, непромишљено јурњава носи опасност, може се упасти у лошу причу. Поред тога, вероватноћа несрећа се повећава, потребно је бити опрезан у вожњи.

Мерени крај марта указује на то да је све планирано постигнуто. То је постало могуће захваљујући личном напору и способности да се правилно поставе приоритети. Мартовски хороскоп за Водолију предвиђа каријерни успех. Подршка утицајних покровитеља ће убрзати напредовање у каријери. У случају потешкоћа, можете рачунати на помоћ Марса у Рибама, који носи енергију доброте и саосећања. Под његовим утицајем, и најтврђа срца се пуне љубављу, па ће Водолије пронаћи некога коме могу да се обрате. Још једна добитна тачка су пророчки снови који носе информације о будућности. Да бисте активирали подсвест, можете упалити свећу са аромом лаванде.

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas