Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 11. ФЕБРУАР: Водолије обратите пажњу на комуникацију са другима; Ваге очекује увећање прихода

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1707637504_shutterstock_2337074839-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец се предвече приближава Нептуну, планети инспирације и љубавног заноса, што наговештава романтичан сусрет са неким чији посао има везе са медицином, науком, уметношћу. Бићете у прилици да зарадите, али и да имате ванредне трошкове.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашено поље пријатеља и друштвеног живота наговештава сусрет са привлачном особом у ресторану поред воде. Неко ко живи у другом граду предлаже вам пословну сарадњу о којој би требало да се посаветујете са Јарцем. Промените начин исхране.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Напет аспект између вашег владаоца Меркура и Урана упозорава да не журите са доношењем одлука, јер можете само да будете на финансијском губитку. Месец близу Нептуна, предвече, доноси инспирацију Близанцима које се баве креативним занимањима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Транзит Месеца преко Нептуна, у вечерњим сатима, слободним Раковима доноси познанство са атрактивном особом, преко пријатеља. Емотивни партнер жели да вам наметне своју вољу. Договор о исплативом послу са особом која живи у иностранству.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Све више планета у вашој астролошкој кући партнерских односа, доноси вам договоре о новим, исплативим пословима. Вољена особа жели да поразговарате о заједничкој одлуци која се тиче ваше будућности. Избегавајте алкохол.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец прелази преко Нептуна, симбола љубави али и заблуда, у кући партнерских односа, доносећии вам сусрет са особом коју ћете упознати преко пријатеља. Избегавајте конфликте и расправе са млађим сарадницима и колегама. Уносите више течности.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Сјајан аспект између вашег владаоца Венере и Урана, слободним Вагама наговештава сусрет са интересантном особом на кућној седељци, породичном скупу, у банци. Месец близу Нептуна доноис вам увећање прихода. Проблеми са циркулацијом.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Добар аспект вашег владаоца Марса, планете акције, са Месецом и Нептуном у Рибама, доноси вам могућност договора или потписивања уговора о новим пословним аранжманима. Слободне Шкорпије добијају позив за излазак од Јарца.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко четвртог астролошког поља делује подстицајно на вас, нарочито ако се бавите неким породичним или другим видом приватног бизниса. Ипак, немојте да се залећете ако се договарате са особама које живе у иностранству.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Нептуна у астролошком пољу менталног стања чини вас конфузним и расејаним, али уметницима доноси инспирацију и креативне замисли. Аспекти Марса у вашем знаку упозоравају на опрез са финансијама. Проводите више времена у природи.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец се приближава Нептуну у Рибама, знаку који захвата астролошку кућу посла, доносећи вам много обавеза али и могућност увећања прихода. Покажите више такта у комуникацији са сарадницима и колегама. Послушајте савет Лава.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Коњункција Месеца и вашег владаоца Нептуна у вечерњим сатима, чини вас осетљивијим и склоним заблудама. Вољена особа показује знаке љубоморе а слободне Рибе могу да упознају атрактивну особу преко интернета. Смањите унос шећера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas