Oglas
· · Komentari: 0
astro

HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. FEBRUAR: Vodolije obratite pažnju na komunikaciju sa drugima; Vage očekuje uvećanje prihoda

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1707637504_shutterstock_2337074839-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se predveče približava Neptunu, planeti inspiracije i ljubavnog zanosa, što nagoveštava romantičan susret sa nekim čiji posao ima veze sa medicinom, naukom, umetnošću. Bićete u prilici da zaradite, ali i da imate vanredne troškove.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno polje prijatelja i društvenog života nagoveštava susret sa privlačnom osobom u restoranu pored vode. Neko ko živi u drugom gradu predlaže vam poslovnu saradnju o kojoj bi trebalo da se posavetujete sa Jarcem. Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Urana upozorava da ne žurite sa donošenjem odluka, jer možete samo da budete na finansijskom gubitku. Mesec blizu Neptuna, predveče, donosi inspiraciju Blizancima koje se bave kreativnim zanimanjima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Tranzit Meseca preko Neptuna, u večernjim satima, slobodnim Rakovima donosi poznanstvo sa atraktivnom osobom, preko prijatelja. Emotivni partner želi da vam nametne svoju volju. Dogovor o isplativom poslu sa osobom koja živi u inostranstvu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sve više planeta u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam dogovore o novim, isplativim poslovima. Voljena osoba želi da porazgovarate o zajedničkoj odluci koja se tiče vaše budućnosti. Izbegavajte alkohol.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec prelazi preko Neptuna, simbola ljubavi ali i zabluda, u kući partnerskih odnosa, donosećii vam susret sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama. Unosite više tečnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, slobodnim Vagama nagoveštava susret sa interesantnom osobom na kućnoj sedeljci, porodičnom skupu, u banci. Mesec blizu Neptuna donois vam uvećanje prihoda. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Dobar aspekt vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, sa Mesecom i Neptunom u Ribama, donosi vam mogućnost dogovora ili potpisivanja ugovora o novim poslovnim aranžmanima. Slobodne Škorpije dobijaju poziv za izlazak od Jarca.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko četvrtog astrološkog polja deluje podsticajno na vas, naročito ako se bavite nekim porodičnim ili drugim vidom privatnog biznisa. Ipak, nemojte da se zalećete ako se dogovarate sa osobama koje žive u inostranstvu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju mentalnog stanja čini vas konfuznim i rasejanim, ali umetnicima donosi inspiraciju i kreativne zamisli. Aspekti Marsa u vašem znaku upozoravaju na oprez sa finansijama. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec se približava Neptunu u Ribama, znaku koji zahvata astrološku kuću posla, donoseći vam mnogo obaveza ali i mogućnost uvećanja prihoda. Pokažite više takta u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Poslušajte savet Lava.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u večernjim satima, čini vas osetljivijim i sklonim zabludama. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore a slobodne Ribe mogu da upoznaju atraktivnu osobu preko interneta. Smanjite unos šećera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas