Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 18. ФЕБРУАР 2024: Бику новац, Шкорпији трзавице на емотивном плану

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1708249575_201878_shutterstock-1913695555_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Астероиди Амор, Карма и Ерос у вашем знаку чине вас неодољиво привлачним за супротни пол, а аспект између Месеца и Нептуна расејаним. Позиција Меркура повољно утиче на договоре са особама које послују са странцима. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашено десето астролошко поље са чак пет планета, међу којима је и ваш владалац Венера, доноси вам много обавеза и али и новац. Брачни или дугогодишњи партнер инсистира на томе да прихватите његове одлуке. Подложност повредама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у вашем знаку под утицајем вашем владаоца Меркура и Сунца, доноси вам паралелне изворе прихода. Аспекти Нептуна у астролошкој кући каријере доносе надахнуће уметницима, али и опасност од заблуда и превара. Опрез у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашено астролошко поље подсвести појачава вашу интуицију и потребу да реализујете креативне идеје у оквиру пословног пројекта о коме одавно маштате. Ипак, поведите више рачуна о трошковима. Заузета особа шаље вам романтичну поруку.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Аспекти Месеца у астролошкој кући друштвеног живота доносе вам контакте и договоре са особама које су преко посла присутне у јавности или су ангажоване на великим друштвеним пројектима.Избегавајте конзервиране намирнице. Више се одмарајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Водолије подстиче вашу амбицију да инвестирате новац у посао који би могао да вам донесе стабилне приходе на дуже стазе. Ипак, будите опрезни приликом договора и немојте да још да потписујете важне уговоре. Опрез за воланом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Наглашено астролошко поље љубави у коме се налази пола планета међу којима и ваш владалац Венера, доноси вам проблеме са партнером. Ако планирате одлазак на стручно усавршавање или студије у иностранству, добро размислите пре доношења одлуке.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец, симбол емоција, у изазовном аспекту са Нептуном у астролошком пољу љубави, доноси вам трзавице на емотивном плану. Ваши владаоци Марс и Плутон, тик уз Венеру, вашег партнера чине љубоморним и неповерљивим.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Одговара вам прелазак Месеца преко ваше куће партнерских односа, јер можете да постигнете добар пословни договор, а слбодни Стрелци и да упознају некога на краћем путу. Међутим, заузете Стрелце очекују проблеми у дому и породици.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Са Месецом у астролошком пољу посла, под утицајем Нептуна, будите опрезни приликом склапања пословних договора и потписивања уговора. Неко кога сте упознали преко интернета, жели да се види с вама. Опрез у саобраћају.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Транзит Месеца, симбола емоција, преко ваше астролошке куће љубави, под утицајем Нептуна, доноси вам емотивну дилему, јер вам се допадају две атрактивне особе. Будите опрезни, ако планирате договор са пословним партнерима из иностранства.

РИБЕ (19. 2 - 20. 3)

Квадрат између вашег владаоца Нептуна и Месеца, подстиче инспирацију код Риба које се баве неким креативним занимањем. Неко кога сте упознали на краћем путу, показује веће интересовање за вас. Чувајте се за воланом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas