Oglas
· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA NEDELJU, 18. FEBRUAR 2024: Biku novac, Škorpiji trzavice na emotivnom planu

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1708249575_201878_shutterstock-1913695555_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Asteroidi Amor, Karma i Eros u vašem znaku čine vas neodoljivo privlačnim za suprotni pol, a aspekt između Meseca i Neptuna rasejanim. Pozicija Merkura povoljno utiče na dogovore sa osobama koje posluju sa strancima. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno deseto astrološko polje sa čak pet planeta, među kojima je i vaš vladalac Venera, donosi vam mnogo obaveza i ali i novac. Bračni ili dugogodišnji partner insistira na tome da prihvatite njegove odluke. Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem vašem vladaoca Merkura i Sunca, donosi vam paralelne izvore prihoda. Aspekti Neptuna u astrološkoj kući karijere donose nadahnuće umetnicima, ali i opasnost od zabluda i prevara. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno astrološko polje podsvesti pojačava vašu intuiciju i potrebu da realizujete kreativne ideje u okviru poslovnog projekta o kome odavno maštate. Ipak, povedite više računa o troškovima. Zauzeta osoba šalje vam romantičnu poruku.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Meseca u astrološkoj kući društvenog života donose vam kontakte i dogovore sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti ili su angažovane na velikim društvenim projektima.Izbegavajte konzervirane namirnice. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Vodolije podstiče vašu ambiciju da investirate novac u posao koji bi mogao da vam donese stabilne prihode na duže staze. Ipak, budite oprezni prilikom dogovora i nemojte da još da potpisujete važne ugovore. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Naglašeno astrološko polje ljubavi u kome se nalazi pola planeta među kojima i vaš vladalac Venera, donosi vam probleme sa partnerom. Ako planirate odlazak na stručno usavršavanje ili studije u inostranstvu, dobro razmislite pre donošenja odluke.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, u izazovnom aspektu sa Neptunom u astrološkom polju ljubavi, donosi vam trzavice na emotivnom planu. Vaši vladaoci Mars i Pluton, tik uz Veneru, vašeg partnera čine ljubomornim i nepoverljivim.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Odgovara vam prelazak Meseca preko vaše kuće partnerskih odnosa, jer možete da postignete dobar poslovni dogovor, a slbodni Strelci i da upoznaju nekoga na kraćem putu. Međutim, zauzete Strelce očekuju problemi u domu i porodici.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkom polju posla, pod uticajem Neptuna, budite oprezni prilikom sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Neko koga ste upoznali preko interneta, želi da se vidi s vama. Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko vaše astrološke kuće ljubavi, pod uticajem Neptuna, donosi vam emotivnu dilemu, jer vam se dopadaju dve atraktivne osobe. Budite oprezni, ako planirate dogovor sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

RIBE (19. 2 - 20. 3)

Kvadrat između vašeg vladaoca Neptuna i Meseca, podstiče inspiraciju kod Riba koje se bave nekim kreativnim zanimanjem. Neko koga ste upoznali na kraćem putu, pokazuje veće interesovanje za vas. Čuvajte se za volanom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas