Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за недељу, 30. јул: Бикови треба да ИЗБЕГАВАЈУ КОНФЛИКТЕ, Девици предстоје ОЗБИЉНИ РАЗГОВОРИ СА ПАРТНЕРОМ

Сазнајте шта вам звезде предвиђају претпоследњег дана јула

1690698596_shutterstock_2115745772.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 30. јул, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Тригон између вашег владаоца Марса, планете акције и Месеца у астролошкој кући каријере чини вас практичним и предузимљивим што позитивно утиче на ваше финансије. Позиција Меркура упозорава на могућност неспоразума и расправа са сарадницима.

Бик

Позиција Месеца у Јарцу у добрим аспектима са Меркуром који управља вашим финансијама и Јупитером и Ураном у вашем знаку, доноси вам увећање прихода преко послова са особама које живе у иностранству. Избегавајте конфликте са рођацима и младима.

Близанци

Месец у знаку Јарца у који "пада" астролошка кућа новца, под упливом вашег владаоца Меркура, подстиче ваше амбиције када се ради о улагању у неки вид приватног бизниса. Нешто о чему сте дуго маштали полако почиње да поприма стварне обрисе.

Рак

Ваш владалац Месец расте уочи фазе пуног Месеца, 1. августа, доносећи вам сјајне идеје које намеравате да реализујете заједно са љубавним или пословним партнером. Поведите више рачуна приликом пословних договора са странцима.

Лав

Изазован аспект Месеца у астролошкој кући посла и вашег владаоца Сунца, под упливом планета успеха и иновација из куће каријере, подстиче ваше планове када се ради о сарадњи са странцима. Ипак, избегавајте ризичне финансијске трансакције.

Девица

Ваш владалац Меркур и Марс у вашем знаку, образују сјајне аспекте са Месецом у пољу креативности и надахнућа, што погодује уметницима, научницима и спортистима. Комуникација са емотивним партнером прилично вас исцрпљује и тражите излаз.

Вага

Месец у Јарцу данас ставља акценат на односе у дому и породици, али доноси и увећање зараде преко аранжмана у оквиру приватног бизниса. Наглашен знак Девице доста вас исцрпљује на менталном плану. Ипак, имате подршку Бика, Водолије и Риба.

Шкорпија

Позиција Месеца који управља пољем контаката са странцима, у тригонима са владаоцима вашег знака и Меркуром, планетом интелекта и информација, може вам донети лепу зараду. Аспекти са Јупитером и Ураном повољно утичу на однос са вољеном особом.

Стрелац

Ваши владаоци, Јупитер и Нептун, планете просперитета и маште, под утицајем Месеца из астролошке куће финансија, доносе вам новац који ћете уложити у сређивање стамбеног или пословног простора. Избегавајте расправе са члановима породице.

Јарац

Улазак Месеца у ваш знак, под упливом ваших владалаца Сатурна и Урана, планета амбиције и промена, чини вас практичнијим и рационалнијим. Због позиције Меркура, симбола комуникација, избегавајте расправе са рођацима и младима.

Водолија

Уран и Сатурн, планете иновација и традиције, које управљају вашим знаком, праве добре аспекте са Месецом у астролошкој кући интуиције, али и препрека па ћете уз већи напор ипак успети да остварите оно што сте наумили. Избегавајте непотребне трошкове.

Рибе

Позиција Меркура који управља вашим љубавним животом, доноси вам могућност конфликта са партнером. Аспекти са вашим владаоцима Нептуном и Јупитером повољно утичу на инспирацију уметника и мотивацију спортиста. Променљиво расположење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas