Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za nedelju, 30. jul: Bikovi treba da IZBEGAVAJU KONFLIKTE, Devici predstoje OZBILJNI RAZGOVORI SA PARTNEROM

Saznajte šta vam zvezde predviđaju pretposlednjeg dana jula

1690698596_shutterstock_2115745772.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 30. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Trigon između vašeg vladaoca Marsa, planete akcije i Meseca u astrološkoj kući karijere čini vas praktičnim i preduzimljivim što pozitivno utiče na vaše finansije. Pozicija Merkura upozorava na mogućnost nesporazuma i rasprava sa saradnicima.

Bik

Pozicija Meseca u Jarcu u dobrim aspektima sa Merkurom koji upravlja vašim finansijama i Jupiterom i Uranom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa osobama koje žive u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa rođacima i mladima.

Blizanci

Mesec u znaku Jarca u koji "pada" astrološka kuća novca, pod uplivom vašeg vladaoca Merkura, podstiče vaše ambicije kada se radi o ulaganju u neki vid privatnog biznisa. Nešto o čemu ste dugo maštali polako počinje da poprima stvarne obrise.

Rak

Vaš vladalac Mesec raste uoči faze punog Meseca, 1. avgusta, donoseći vam sjajne ideje koje nameravate da realizujete zajedno sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Povedite više računa prilikom poslovnih dogovora sa strancima.

Lav

Izazovan aspekt Meseca u astrološkoj kući posla i vašeg vladaoca Sunca, pod uplivom planeta uspeha i inovacija iz kuće karijere, podstiče vaše planove kada se radi o saradnji sa strancima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Devica

Vaš vladalac Merkur i Mars u vašem znaku, obrazuju sjajne aspekte sa Mesecom u polju kreativnosti i nadahnuća, što pogoduje umetnicima, naučnicima i sportistima. Komunikacija sa emotivnim partnerom prilično vas iscrpljuje i tražite izlaz.

Vaga

Mesec u Jarcu danas stavlja akcenat na odnose u domu i porodici, ali donosi i uvećanje zarade preko aranžmana u okviru privatnog biznisa. Naglašen znak Device dosta vas iscrpljuje na mentalnom planu. Ipak, imate podršku Bika, Vodolije i Riba.

Škorpija

Pozicija Meseca koji upravlja poljem kontakata sa strancima, u trigonima sa vladaocima vašeg znaka i Merkurom, planetom intelekta i informacija, može vam doneti lepu zaradu. Aspekti sa Jupiterom i Uranom povoljno utiču na odnos sa voljenom osobom.

Strelac

Vaši vladaoci, Jupiter i Neptun, planete prosperiteta i mašte, pod uticajem Meseca iz astrološke kuće finansija, donose vam novac koji ćete uložiti u sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

Jarac

Ulazak Meseca u vaš znak, pod uplivom vaših vladalaca Saturna i Urana, planeta ambicije i promena, čini vas praktičnijim i racionalnijim. Zbog pozicije Merkura, simbola komunikacija, izbegavajte rasprave sa rođacima i mladima.

Vodolija

Uran i Saturn, planete inovacija i tradicije, koje upravljaju vašim znakom, prave dobre aspekte sa Mesecom u astrološkoj kući intuicije, ali i prepreka pa ćete uz veći napor ipak uspeti da ostvarite ono što ste naumili. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Ribe

Pozicija Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam mogućnost konflikta sa partnerom. Aspekti sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom povoljno utiču na inspiraciju umetnika i motivaciju sportista. Promenljivo raspoloženje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas