· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за петак, 11. март: Раковима се отварају ЛЕПЕ ПОСЛОВНЕ МОГУЋНОСТИ, Јарчеви НЕМАЈУ РАЗУМЕВАЊА ЗА ВОЉЕНУ ОСОБУ

Неким знаковима отвориће се добре пословне могућности овог петка

1646834926_horoskop11.jpg
Фото: пихабау

Ован

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате решите. Одлично функционишете под притиском, али, оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад, што може оставити трага на здравље.

Бик

Очекују вас задаци који од вас терају да изађете из устаљене рутине. Иако сте радно расположени, специјални захтеви су напорни јер се од вас очекује да дате све од себе, па и више од тога. Крај дана доноси олакшање јер сте успешни.

Близанци

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

Прочитајте још: НАЈБОЉЕ КОМБИНАЦИЈЕ: Ови хороскопски парови имају најлепшу децу

Рак

Отварају вам се лепе пословне могућности. Предстоје преговори о могућој сарадњи са иностранством као и шанса за далеко путовање на коме ћете се пословно усавршавати. Не дозволите да вам због тренутне лењости оваква шанса пропадне.

Лав

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.

Девица

Мањи прилив новца није довољан да покријете све расходе. Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз обезбедите сопственим снагама. Пружите шансу пријатељима, један од њих вам може предложити сјајно решење које ви сами не видите.

Вага

Све активности су вођене у оквиру пројекта у који сте одавно укључени. Од вас се очекују потези којима бисте доказали своје место у тиму. Будите обазриви, поље деловања је ограничено и ваше могућности могу доћи у питање.

Шкорпија

Прихватате се послова које су ваши сарадници требали да заврше. Из неког разлога, умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болећивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је, можда, неутешно усамљена.

Прочитајте још: Од 6. марта до 15. априла МАРС У ВОДОЛИЈИ доноси ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Посебно ће их осетити ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Стрелац

Дан је обележен жустрим расправама у које ће вас увући сарадници које сте сматрали за пријатеље. Након јутарњег пада расположења и пролазне меланхолије, поподне протиче у знаку доброг расположења и преко потребне релаксације.

Јарац

Немате разумевање за вољену особу па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде.

Водолија

Сарадници вам говоре шта треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да вучете потезе који нису ваши. Не личи на вас да мислите туђом главом па је последњи тренутак да промените те односе.

Рибе

Суочени сте с понудом коју, колико је желите, толико је се и плашите. Очекујете интензивну подршку чланова породице, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите позицију.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.