Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
астро

Од 6. марта до 15. априла МАРС У ВОДОЛИЈИ доноси ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Посебно ће их осетити ова ЧЕТИРИ ЗНАКА

Стиже нам турбулентан период: очекујте неочекивано

1646657586_6mart15april.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Очекује нас луди плес Марса и Венере у Водолији!

Овај луди плес ће највише да осете Водолије, Шкорпије, Бикови и Лавови. Такође и они који имају у својој наталној карти Марса у Водолији као и они који имају Венеру у Водолији. Током овог плеса који ће да траје од 6. марта до 15. априла 2022. године биће пар занимљивих аспеката. 23. марта Марс прави квадрат са Ураном што ће довести до неочекиваних реакција попут љутње, исхитрених неочекиваних реакција, беса.

Са Ураном је све нагло и неочекивано па ћете такве реакције имати. Сами себе ћете изненадити 4. априла - Сатурн (он је такође у Водолији) прави коњукцију са Марсом, што доводи до деспотовског понашања, напада на слабије, сиромашније народе, јак бич и корбач. Оно што ће све то ублажити је Венера која све то посматра. Венера у Водолији воли дружења, окупљања и пријатељства. Њој је љубав једнако пријатељство. Такође, она има широке видике, велике планове и жеље и није оштра и хладна тако да ће аспекте са Сатурном ублажити. Како ће луди плес да се одрази на хороскопске знакове:

Ован

Наглашено вам је поље дружења, пријатељства. Може да дође до нових изненадних склапања пријатељства или да се придружите некој организацији која вас може одвести на потпуно нови и неочекивани пут кроз живот.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака сматрају се НАЈСКРОМНИЈИМ: Да ли препознајете ове особине?

Бик

Очекујте промене када је посао у питању и љубав. Може да дође до нагле промене посла и сукоба са надређеним, као и до изненадног пресења канцеларије. У љубави су могући нагли раскиди дугих веза и изненадни улазак у нову везу.

Близанци

Наглашено вам је поље путовања и то далеких. Слободно планирајте путовање које вам може донети незабиравно искуство.

Рак

Поље новца, секса и трансформације је наглашено. Поједини Ракови могу да очекују неочекивано наследство и новац!

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 6. ДО 13. МАРТА: Бикове очекује награда, а њима се смеши љубав

Лав

Само стрпљење и без наглих одлука које се односе на посао, пословне сарадније и љубавне партнере. Будите сталожени и избројте до 10 пре него што донесете одлуку.

Девица

Наглашено вам је поље свакодневног живота и поље здравља. Битно је само да останете у миру са собом и да не доносите исхитрене одлуке везане за свакодневни живот и обавезе.

Вага

Од вас овај луди плес заједно са Венером тражи да промените однос са децом, пријатељима и љубавним партнером. Венера ће у вама да пробуди слободу и страст па то искористите на позитиван начин тако што ћете се окренути партнеру, а не да шврљате.

Шкорпија

Очекујте мање проблеме када је наследство у питању. Наглашено вам је поље дома, породице и корена.

Стрелац

Поведите рачуна о начину комуникације јер ће вам речи бити оштре као мач и можете да повредите људе у окрежењу као и породицу јер вам је то поље наглашено.

Прочитајте још: КАДА СУ ЉУТИ БЕЖИТЕ ОД ЊИХ: Са ОВИМ хороскопским знаковима нема шале

Водолија

Очекујте велике умне и психолошке промене. На неки начин ви се поново “рађате” и кроз ту промену вам се дешавају ствари које ће потпуно променити ток вашег живота.

Рибе

Дешавају вам се велике унутрашње промене које у вама изазивају страхове. Док не сазреју те промене битно је да не доносите одлуке и не улазите у ризичне послове.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas