Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 17. јул: Овнови пред ВАЖНОМ ОДЛУКОМ, Блзанци под ТЕНЗИЈОМ

Шта вам звезде поручују овог понедељка?

1689578575_shutterstock_2271926297.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дневни хороскоп за 17. јул 2023. године, ево шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Дневни хороскоп за 17. јул 2023. године вам предвиђа велико изненађење. Уколико се ово односи на посао, следи промена која ће вас на почетку уплашити. Добро размислите шта желите. Ако се изненађење односи на љубавну ситуацију, бићете спремни да одмах донесете важну одлуку.

БИК

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа пословни успех! Таман када сте мислили да се ваш труд не види, све се исплатило. Бићете поносни на себе, али и други на вас. Очекујте много позива и честитке. Могуће су варнице са особом супротног пола, да ли сте спремни за нову љубав?

БЛИЗАНЦИ

Звезде вам доносе тензију због мноштво обавеза. Нерасположени сте јер немате туђу помоћ, а тешко вам је да све изнесете сами. Направите приоритете и добру организацију. Крај дана доноси боље расположење, партнер има велике заслуге за то. Узвратите му истом мером.

РАК

Хороскоп вас саветује да се данас не расипате новцем. Изненадиће вас непредвиђени трошкови, мало већи. Уколико сте планирали да почнете реновирање дома, добро проверите све детаље кад купујете све што вам је потребно. Одушевљени сте променом понашања партнера, однос се поправља.

ЛАВ

Дневни хороскоп за 17. јул 2023. године вас саветује да не брзате са обављањем пословних задатака. Пречица може да буде мач са две оштрице, пазите да вам се такво сналажење не обије о главу. Запала вам је за око особа из пословног окружења, послушајте савет старијег члана породице.

ДЕВИЦА

Одговорност је у фокусу вашег дневног хороскопа. То је једина ставка која данас може да вам донесе успех. Потрудите се да обавите све што сте данас зацртали, бићете испуњени задовољством. Љубавна ситуација полако, али сигурно добија на значају. Ако сте се много трудили око неке особе, чини се да сте успели.

ВАГА

Дневни хороскоп за 17. јул 2023. године каже да се налазите између две ватре. Пустите да време покаже своје, послушаћете своју интуицију. Посла има више него икад, а то ће вам побољшати финансијску ситуацију. Не заборављајте своје потребе.

ШКОРПИЈА

Рад, ред, дисциплина! Данашњи дан је резервисан за пословне ангажмане, имаћете сјајне резултате. Желите да се попнете на лествицу више, нека ваши задаци говоре више од вас. Нисте сигурни шта желите у љубави, али временом ћете знати. Данас имате други приоритет.

СТРЕЛАЦ

Не можете да направите баланс између пословног и приватног живота, зато послушајте савет од старије мушке особе. Сумњате да вас је пријатељ слагао о теми која вам је изузетно важна, спремите се на озбиљнији сукоб који ће утицати на ваш даљи однос. Више спавајте.

ЈАРАЦ

Ремети вас контакт који сте повратили са неким из прошлости. Слушајте своју интуцију и не покрећите приватни бизнис са том особом. Могуће је да ћете се сусрети са неком преваром која ће вас потпуно пореметити. Једна особа вам спрема изненађење!

ВОДОЛИЈА

Све вам иде од руке! Посао обављате са лакоћом, а љубавна ситуација је никад боља! Партнер жели да пређете на виши корак, многе Водолије ће се одлучити за заједнички живот. Не откривајте свакоме своје циљеве. Више спавајте и чувајте се преједања.

РИБЕ

Дневни хороскоп за 17. јул 2023. године каже да коначно решавате проблем који се тиче имовине, куће или стана. Родбина није нарочито задовољна због тога, али останите фокусирани на себе. Близак пријатељ жели да покуша нешто више са вама, а ни ви нећете бити равнодушни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas