Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za ponedeljak, 17. jul: Ovnovi pred VAŽNOM ODLUKOM, Blzanci pod TENZIJOM

Šta vam zvezde poručuju ovog ponedeljka?

1689578575_shutterstock_2271926297.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Dnevni horoskop za 17. jul 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 17. jul 2023. godine vam predviđa veliko iznenađenje. Ukoliko se ovo odnosi na posao, sledi promena koja će vas na početku uplašiti. Dobro razmislite šta želite. Ako se iznenađenje odnosi na ljubavnu situaciju, bićete spremni da odmah donesete važnu odluku.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa poslovni uspeh! Taman kada ste mislili da se vaš trud ne vidi, sve se isplatilo. Bićete ponosni na sebe, ali i drugi na vas. Očekujte mnogo poziva i čestitke. Moguće su varnice sa osobom suprotnog pola, da li ste spremni za novu ljubav?

BLIZANCI

Zvezde vam donose tenziju zbog mnoštvo obaveza. Neraspoloženi ste jer nemate tuđu pomoć, a teško vam je da sve iznesete sami. Napravite prioritete i dobru organizaciju. Kraj dana donosi bolje raspoloženje, partner ima velike zasluge za to. Uzvratite mu istom merom.

RAK

Horoskop vas savetuje da se danas ne rasipate novcem. Iznenadiće vas nepredviđeni troškovi, malo veći. Ukoliko ste planirali da počnete renoviranje doma, dobro proverite sve detalje kad kupujete sve što vam je potrebno. Oduševljeni ste promenom ponašanja partnera, odnos se popravlja.

LAV

Dnevni horoskop za 17. jul 2023. godine vas savetuje da ne brzate sa obavljanjem poslovnih zadataka. Prečica može da bude mač sa dve oštrice, pazite da vam se takvo snalaženje ne obije o glavu. Zapala vam je za oko osoba iz poslovnog okruženja, poslušajte savet starijeg člana porodice.

DEVICA

Odgovornost je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. To je jedina stavka koja danas može da vam donese uspeh. Potrudite se da obavite sve što ste danas zacrtali, bićete ispunjeni zadovoljstvom. LJubavna situacija polako, ali sigurno dobija na značaju. Ako ste se mnogo trudili oko neke osobe, čini se da ste uspeli.

VAGA

Dnevni horoskop za 17. jul 2023. godine kaže da se nalazite između dve vatre. Pustite da vreme pokaže svoje, poslušaćete svoju intuiciju. Posla ima više nego ikad, a to će vam poboljšati finansijsku situaciju. Ne zaboravljajte svoje potrebe.

ŠKORPIJA

Rad, red, disciplina! Današnji dan je rezervisan za poslovne angažmane, imaćete sjajne rezultate. Želite da se popnete na lestvicu više, neka vaši zadaci govore više od vas. Niste sigurni šta želite u ljubavi, ali vremenom ćete znati. Danas imate drugi prioritet.

STRELAC

Ne možete da napravite balans između poslovnog i privatnog života, zato poslušajte savet od starije muške osobe. Sumnjate da vas je prijatelj slagao o temi koja vam je izuzetno važna, spremite se na ozbiljniji sukob koji će uticati na vaš dalji odnos. Više spavajte.

JARAC

Remeti vas kontakt koji ste povratili sa nekim iz prošlosti. Slušajte svoju intuciju i ne pokrećite privatni biznis sa tom osobom. Moguće je da ćete se susreti sa nekom prevarom koja će vas potpuno poremetiti. Jedna osoba vam sprema iznenađenje!

VODOLIJA

Sve vam ide od ruke! Posao obavljate sa lakoćom, a ljubavna situacija je nikad bolja! Partner želi da pređete na viši korak, mnoge Vodolije će se odlučiti za zajednički život. Ne otkrivajte svakome svoje ciljeve. Više spavajte i čuvajte se prejedanja.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. jul 2023. godine kaže da konačno rešavate problem koji se tiče imovine, kuće ili stana. Rodbina nije naročito zadovoljna zbog toga, ali ostanite fokusirani na sebe. Blizak prijatelj želi da pokuša nešto više sa vama, a ni vi nećete biti ravnodušni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas