· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за понедељак, 22. новембар: Водолије и Рибе у ЗАНИМЉИВОЈ СИТУАЦИЈИ! Да ли ће искористити прилику коју су дуго чекали?

Дневни хороскоп саветује Близанцима да се пресаберу.

1637154346_1145290184.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Мучи вас атмосфера у дому па вам се чини да су сви остали проблеми неважни. Чини вам се као да вас нико не разуме, јер је изостала захвалност укућана за сав ваш труд који сте уложили да им удовољите. Преосетљиви сте.

Бик

Вашим проблемима се назире крај. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

Дневни хороскоп најављује прозор за повољна дешавања код Ракова

Близанци

Надменим ставом иритирате околину која све мање има стрпљења за ваше гафове. Уколико се не пресаберете на време, током дана можете доживети веома непријатну ситуацију која ће вас посрамити. Успорите темпо и прилагодите брзину.

Прочитајте још: Пун Месец и делимично помрачење у Бику: Ево како ће се одразити на ова ЧЕТИРИ знака 19. новембра

Рак

Очекују вас повољни уговори, успешне куповине као и стабилизација на пољу финансија. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

Лав

Интригира вас неко нов и тренутно покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове љубавне авантуре нарочито ако још увек нисте рашчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче, могу постати непремостива препрека за нову романсу.

Ваге, проверите документа, саветује данашњи хороскоп

Девица

Не знате због чега сте пропустили пословну понуду која вам је недавно промакла. У вези тога вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, посао можда није изгубљен.

Прочитајте још: Коме следи лудо заљубљивање до краја 2021. године? ОВА три знака обавезно нека обрате пажњу

Вага

Превише времена улажете у организацију нечега за шта уопште нисте сигурни да је изводљиво. Бавите се неважним ситницама, а главне ствари нисте довршили. Да не би дошло до забуне проверите документа али и трошкове који вас очекују.

Шкорпија

На свет гледате искључиво из свог угла. Не уважавате туђа мишљења па вас данас чека права емотивна турбуленција. Сматрате да су ставови особа из окружења површни, па би то могао да буде узрок поподневних дискусија и свађа.

Водолије не би требало да мешају интерес и пријатељство, саветује хороскоп за данас

Стрелац

Испред вас су озбиљни задаци. Имате финансијске проблеме за које морате да пронађете решење. Не наилазите на разумевање ни у кругу породице, па вас и то додатно оптерећује. Када се добро одморите, појавиће се и решење које ви сада не видите.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овновима следе бројни изазови, а ОВИМ знаковима се отварају разне могућности

Јарац

На почетку нешто није било по вашој вољи, а онда када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Суочавате се с људима којима није јасно ваше променљиво расположење, не знају како да вам угоде. Будите фер и уважите туђе потребе.

Водолија

Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи јер цео посао би могао да измакне, нарочито ако у то уплетете још неког. Не мешајте интерес и пријатељство да не бисте остали разочарани.

Рибе

Очекује вас разговор с надређеном особом. Добићете понуду која вам на први поглед неће бити примамљива, ипак, уколико обратите пажњу и прихватите ово, дугорочно ће вам се исплатити. Тај посао ће вам отворити врата за нове подухвате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.