Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пун Месец и делимично помрачење у Бику: Ево како ће се одразити на ова ЧЕТИРИ знака 19. новембра

19.новембра 2021 године је Лунарна еклипса у Бику.

1637134741_bik.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ово помрачење Месеца нам доноси промене на свим пољима породичним, пословним, љубавним. Такође ако је нека тајна била скривена сада излази на површину. Ово је добар период да се обдаце стари обрасци и да се стави акценат на посао тј каријеру.

Прочитајте још: Завирите у своју ШОЉУ ЧАЈА већ вечерас: Обичај који потиче из старе Азије и древне Грчке може открити БУДУЋНОСТ

Јака енергија промене води ово помрачење. Сада ћете ко змија своју стару кошуљицу да одбаците стара уверење и да прихватите нова. На том путу промена могу вам се наћи моћни пријатељи или да их упознате, остварите контак са њима и прихватите њихову помоћ тј савет. Ову еклипсу ће највише осетити они који су рођени у знаку Бика, Лава, Шкорпије или Водолије или ако су подзнаку у неким од наведених знакова. Или ако имате Месец у Бику, Лаву, Шкорпији или Водолији. А значајан период ће бити ако сте у подзнаку Бик или имате Месец или Сунце у знаку Бика.




Шта могу да очекују знаци и подзнаци ?



Ован- вама је помрачење у другој кући и то се односи на ваш и на партнерован новац. Поједини могу да очекују одличну додатну зараду а други могу да очекују конфликт када је партнеров новац или наследна имовина у питању. Како год било не срљајте са новцем, не улазите у ризичне послове и не подижите тек тако кредите.
Бик-код вас се дешава и помрачење и пун Месец. Вама крећу промене и трајаће све до 20.10 2023 године.У наредних месец дана све емоције ће вам бити појачане поготово љубване. Потрудите се да немате исхитрене рекације и речи према партнеру. Биће нагкашени ваши страхови, ваше вредности и можете очекивати промене на послу које ће бити веома повољне по вас.


Близанци-вама су активиране 6 и дванеста кућа хороскопа

Унутршњи немири, страхови као тајне сада могу испливати на површину. Здравље вам није угрожено али имате ослабљен имунитет. Покушајте да би смирили главу тј мисли и да одморите тело да што више одмарате, да радите ствари које вас испуњавају и да спавате што више ако вам то пуни батерије.


Рак-активирано вам је десето поље па се суздржте од распарава са пријатељима, тешких речи када су пословни партнери и колеге у питању. Поготово језик за зубе када је емотивни партнер у питању.

Лав

Лав-пун Месец и помарачење вам се дешава у10 и четвртој кући па је све помешано од емотивних до породичних и имовинских односа. Како је све наглашено потребно је да ви направите баланс између каријере и породице и емотивног партнера,једино тако ћете бити у миру са собом а самим тими окружењем. Девица-ви одбацујете терет из прошлости. То вам ствара огромно олакшање и самаим ти постајете лагани и лепршави када је енергија у питању. Постоје велике шансе за ЛУДО заљубљивање! Односи са пријатељима или са браћом и сестрама се поправља.


Вага- осмо и 2 поље, што се односи на туђе новце и наследство

У вашем случају је то партнерски новац ако сте у емотивној вези или наследство ако се сами. Када је ваш новац у питању не улазите у кредитне позајмице. Са друге стране можете да очекујете озбиљну зараду када је бизнис у питању. Шкорпија-активирано прво и 7 поље што се односи на вас и на вашег партнера. Имате Марса у опозицији са Ураном што вам наглашава агресију и љутњу. Само се примирите и то не показујте према партнеру јер може доћи да озбиљних сукоба и свађа. Такође, конфликт са пријатељима или колегама са посла.


Стрелац-активирано 6 и 12 поле

Поље здравља физичког и психе. Пуно ломива имате у дубини душе а то може да доведе до физичкоо здравственог замора. Зато је битно да се одмарате да пустите мисли да ураде своје а да све то апсорбује и"сажваће" ваше тело како не би дошло до озбиљних здравстевних последица. Јарац-наглашено 5 и једансто поље што ће речи наглашено љубавно поље. Појачан либидо вас може увући у исхитрену сеx везу и онда се може јавити прошлост и онда долази до опште народне збрке. Тада ни ваш хладни мозак вам неће помоћи. Дакле само полако три пута мерите два пута сеците и из трећег пута пресеците.


Водолија-наглашено 4 и девето поље

То говори о емоцијама јаким наглашеним када је породица и родитељи у питању. Планта која вама влада Уран је у опозицији са Марсом што вам доноси исхитрене одлуке и реакције. То води у пробелм када је или каријера, породица, родитељи или ваш емотивни живот у питању. Савет само све јако добро размотрите и тек тада донесите одлуку.

Прочитајте још: Коме следи лудо заљубљивање до краја 2021. године? ОВА три знака обавезно нека обрате пажњу

 

Рибе- активирано 3 и девето поље

Трећеје комуникација, путовања, друм ,саобраћај, даља родбина а 9 је религија и далеко путовање далеке земље. Дакле избегавјте оштру комуникацу, далека путовања, сукобе са даљом родбином па и комшилуком. Сада се примирите осетите промене које надолазе и прихватите их јер вам у будућности оне доносе велики успех и срећу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas