· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 1.фебруар 2023.године: РАКОВИ за све проналазе решење, ЛАВОВЕ и ШКОРПИЈЕ очекују добре вести о финансијама

Један знак чека непријатно изненађење

1675173331_shutterstock_1541935979-horoskop-naslovna-34.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

ОВАН

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

 

БИК

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност, због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове, јер криза је пролазна.

 

БЛИЗАНЦИ

Дуго сте одолевали импровизацијама, и форсирали своје идеје. Сада, када је туђе решење најнеповољније, ви морате да га прихватите. Кривицу за новонасталу ситуацију морате преузети, јер сте својим негативним ставом изазвали инат надређених.

 

РАК

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стању сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

 

ЛАВ

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење, па се то позитивно одражава на породичне али и љубавне односе.

 

ДЕВИЦА

Отварају вам се нове могућности. С пријатељима разговарате о послу који има везе с иностранством. То подразумева потребу да отпутујете на неку далеку дестинацију. Реагујте брзо, не дозволите да вам колебљивост упропасти овако ретку прилику.

 

ВАГА

Прихватили сте обавезе за које немате довоqно капацитета. Превише информација узрокује стрес, због кога постајете упадљиво расејани. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

 

ШКОРПИЈА

Ситуација на пољу финансија се стабилизује. Могућ је прилив новца из извора који нисте очекивали. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Ипак, избегавајте покретање неког великог пројеката, јер можете преценити своје капацитете.

 

СТРЕЛАЦ

Поље финансија вам је стални извор фрустрација и брига. Не маштајте о бегу, у овом тренутку не можете ништа поправити, јер нису све карте у вашим рукама. Дан искористите да поштено завршите оно што је до вас, а на резултате ћете морати стрпљиво да чекате.

 

ЈАРАЦ

Нисте добро сагледали своје материјалне могућности, можда сте заборавили на неки издатак. Предстоји вам непријатно изненађење због кога ћете морати да издвојите већу своту новца, како би решили новонастале проблеме.

 

ВОДОЛИЈА

Коначно стиже позитиван помак на пословном плану. Разговори са ортацима ће овог пута бити успешнији него раније, јер предстоје занимљиве понуде. Известан је и мањи финансијски добитак, али опрезно с тим јер следи и трошак.

 

РИБЕ

Преиспитујете се да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због незадовољства послом, већ због много компликованијих разлога које нисте у стању сами да сагледате. Не тражите узроке у другима, преиспитајте себе.

 

 

                                Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.