Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 26. јул: Ваге морају да ПОВЕДУ РАЧУНА О ТРОШКОВИМА, Рибе преко пријатеља добијају ЗАНИМЉИВУ ПОНУДУ

Један знак очекује позив за излазак

1690354769_shutterstock_1353242573.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 26. јул, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Прва Месечева четврт у знаку Шкорпије, у који "пада" ваша астролошка кућа финансија, чини вас спремним да се максимално ангажујете на пословним пројектима у вези са некретнинама, грађевинским радовима, стамбеним или пословним простором.

Бик

Када је прва четврт Месеца, који управља вашим менталним стањем, у седмом астролошком пољу, пружају вам се шансе да остварите неке креативне замисли, посебно ако сте преко посла присутни у јавности. Послушајте савет једног Јарца или Риба.

Близанци

Пошто Месец управља вашим финансијама, у време прве четврти у астролошкој кући посла и свакодневице, требало би да избегавате непотребне трошкове. Преузели сте на себе гомилу обавеза и сада се нервирате, јер не знате како да их завршите.

Рак

У време прве четврти вашег владаоца Месеца, у Шкорпији, на путу сте да реализујете солидну пословну и емотивну везу са неким воденим знаком, нарочито ако је ваше занимање на било који начин повезано са уметношћу, спортом, образовањем младих.

Лав

Ваша интуиција и креативност су наглашене у време прве Месечеве четврти у Шкорпији. Јулски Лавови су ангажовани на реализацији приватне или породичне делатности, док би августовски требало да потраже савет стручњака, ако улажу новац.

Девица

У време прве Месечеве четврти у пољу менталног стања и комуникација, приступате разради пословног пројекта који би могао да вам обезбеди стабилан извор прихода на дуже време. Астероиди Победа и Срећа у 12. пољу доносе вам подршку Лава.

Вага

Мада је ваша финансијска ситуација под контролом, ипак би у време прве Месечеве четврти у астролошкој кући посла и новца, требало да поведете више рачуна о трошковима. Месец управља вашом каријером, доносећи вам подршку жена, ма ког пола да сте.

Шкорпија

Прва Месечева четврт у вашем астролошком пољу личности, једном годишње, фокусира вас на особе које живе у иностранству, а ове године бићете снажно мотивисани приликом уговарање нових пословних аранжмана. Добијате позив за излазак од Рака или Риба.

Стрелац

У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући препрека и непријатеља, ваше креативне идеје могу засметати неким особама на послу. Мада можете бити нервознији због финансија и обавеза на радном месту, ипак ћете брзо овладати комплетном ситуацијом.

Јарац

Децембарски Јарчеви, у време прве Месечеве четврти у Шкорпији, могу уживати подршку утицајних пријатеља, док би јануарски требало да поведу рачуна о томе са ким деле своје планове о новим уметничким пројектима и аранжманима.

Водолија

Прва Месечева четврт у астролошкој кући каријере, подстиче вашу амбицију, нарочито уколико се бавите купопродајом некретнина, грађевинским радовима, угоститељством, хотелијерством, туризмом. Послушајте савет Бика или Шкорпије.

Рибе

У време прве Месечеве четврти у знаку Шкорпије, у који "пада" ваше астролошко поље контаката са странцима, преко пријатеља можете добити понуду за исплатив пословни аранжман. Особа којој сте већ дуже време опсесија, жели да вас види.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas