Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za sredu, 26. jul: Vage moraju da POVEDU RAČUNA O TROŠKOVIMA, Ribe preko prijatelja dobijaju ZANIMLJIVU PONUDU

Jedan znak očekuje poziv za izlazak

1690354769_shutterstock_1353242573.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 26. jul, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Prva Mesečeva četvrt u znaku Škorpije, u koji "pada" vaša astrološka kuća finansija, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete na poslovnim projektima u vezi sa nekretninama, građevinskim radovima, stambenim ili poslovnim prostorom.

Bik

Kada je prva četvrt Meseca, koji upravlja vašim mentalnim stanjem, u sedmom astrološkom polju, pružaju vam se šanse da ostvarite neke kreativne zamisli, posebno ako ste preko posla prisutni u javnosti. Poslušajte savet jednog Jarca ili Riba.

Blizanci

Pošto Mesec upravlja vašim finansijama, u vreme prve četvrti u astrološkoj kući posla i svakodnevice, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove. Preuzeli ste na sebe gomilu obaveza i sada se nervirate, jer ne znate kako da ih završite.

Rak

U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Škorpiji, na putu ste da realizujete solidnu poslovnu i emotivnu vezu sa nekim vodenim znakom, naročito ako je vaše zanimanje na bilo koji način povezano sa umetnošću, sportom, obrazovanjem mladih.

Lav

Vaša intuicija i kreativnost su naglašene u vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji. Julski Lavovi su angažovani na realizaciji privatne ili porodične delatnosti, dok bi avgustovski trebalo da potraže savet stručnjaka, ako ulažu novac.

Devica

U vreme prve Mesečeve četvrti u polju mentalnog stanja i komunikacija, pristupate razradi poslovnog projekta koji bi mogao da vam obezbedi stabilan izvor prihoda na duže vreme. Asteroidi Pobeda i Sreća u 12. polju donose vam podršku Lava.

Vaga

Mada je vaša finansijska situacija pod kontrolom, ipak bi u vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući posla i novca, trebalo da povedete više računa o troškovima. Mesec upravlja vašom karijerom, donoseći vam podršku žena, ma kog pola da ste.

Škorpija

Prva Mesečeva četvrt u vašem astrološkom polju ličnosti, jednom godišnje, fokusira vas na osobe koje žive u inostranstvu, a ove godine bićete snažno motivisani prilikom ugovaranje novih poslovnih aranžmana. Dobijate poziv za izlazak od Raka ili Riba.

Strelac

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući prepreka i neprijatelja, vaše kreativne ideje mogu zasmetati nekim osobama na poslu. Mada možete biti nervozniji zbog finansija i obaveza na radnom mestu, ipak ćete brzo ovladati kompletnom situacijom.

Jarac

Decembarski Jarčevi, u vreme prve Mesečeve četvrti u Škorpiji, mogu uživati podršku uticajnih prijatelja, dok bi januarski trebalo da povedu računa o tome sa kim dele svoje planove o novim umetničkim projektima i aranžmanima.

Vodolija

Prva Mesečeva četvrt u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju, naročito ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina, građevinskim radovima, ugostiteljstvom, hotelijerstvom, turizmom. Poslušajte savet Bika ili Škorpije.

Ribe

U vreme prve Mesečeve četvrti u znaku Škorpije, u koji "pada" vaše astrološko polje kontakata sa strancima, preko prijatelja možete dobiti ponudu za isplativ poslovni aranžman. Osoba kojoj ste već duže vreme opsesija, želi da vas vidi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas