Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за среду, 8. јун: ЛАВОВИМА прети сукоб са партнером, а БИКОВИМА велики прилив новца

Некима ће ово бити јако напоран дан, док се другима осмехнула срећа

1654512069_women-1487825_960_720.jpg
Oglas

ОВАН

Губите превише времена у покушајима да окупите групу људи која би се ангажовала око заједничког циља. Проблем није у томе што они не желе да сарађују с вама, већ је препрека у томе што не виде сви, на исти начин, оно што је вама тако кристално јасно.

БИК

Не прихватајте на себе нове обавезе, најбоље је да дан проведите у минималним пословним активностима. Ускоро вас очекује већи прилив новца који, великим делом, може решити финансијске проблеме за које, тренутно, немате дугорочно решење.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн почиње 4. јуна и трајаће до октобра: Сваки хороскопски знак осетиће његов утицај

БЛИЗАНЦИ

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање причате а више радите.

РАК

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење па се то позитивно одражава на љубавне односе.

ЛАВ

Безазлена ситуација с партнером прети да се претвори у озбиљан сукоб. Ваша очекивања и оно што добијате су у нескладу. Пре него што закомпликујете односе, размислите још једном да ли је проблем довољно крупан да бисте од тога правили драму.

Прочитајте још: Четири знака важе за највеће ЕГОЦЕНТРИКЕ: Будите пажљиви, они воле само себе

ДЕВИЦА

Пред вама је дилема да ли да прихватите додатна задужења која вам обећавају добру зараду али и значајно повећање обима посла. Ако се добро организујете, нове обавезе вам, дугорочно, могу обезбедити велику исплативост.

ВАГА

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

ШКОРПИЈА

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стању сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур се ЗАВРШАВА, али звезде праве НОВЕ МОЋНЕ ТРАНЗИТЕ: Ево шта нас очекује у наредном периоду

СТРЕЛАЦ

Променљивог сте расположења и склони нервози, нарочито у односу са укућанима. Пазите какве обавезе прихватате јер нисте у ситуацији да испоштујете све договоре. Не играјте на све или ништа, у кључном тренутку бићете дисквалификовани.

ЈАРАЦ

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Тензира вас пожуривање, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, јако важно. Не подлежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

ВОДОЛИЈА

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

РИБЕ

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas