· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за среду, 9. март: Овнови унесите ИНОВАЦИЈЕ, Биковима је ЉУБАВНИ ЖИВОТ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ

Којим знаковима ће звезде бити наклоњене ове среде?

1646227389_horoskop9.jpg
Фото: пиxабаy

Ован

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.

Бик

Љубавни живот је у центру пажње. Ваш партнер је дуго био у сенци, трпео је ваша професионална залагања и проблеме који су долазили с тим. Време је да му то надокнадите, нарочито крајем дана када ће му бити потребна ваша утеха.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ У РИБАМА 2. МАРТА: Какве промене доноси сваком од хороскопских знакова?

Близанци

Добијате вест која је, практично, путоказ. Свесни сте да вам та информација указује куда идете даље, али вам није јасно шта је крајњи циљ. Прихватите изазов, а времену препустите да вам донесе одговоре на сва питања која вас данас муче.

Рак

У прилици сте да интензивирате радове на пројектима које већ дуго покушавате да завршите. То подразумева да ћете, неко време, морати да обављате два одвојена али подједнако важна посла. Мало труда, на дуге стазе, доноси успех.

Лав

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

Девица

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

Вага

Сведите своју нестрпљивост и импулсивност на минимум како бисте избегли веће невоље. Себи дајете слободу да полажете право на заслуге које нисте зарадили. Време је да пронађете лепоту у одрицању и давању, макар симболично поклањали ситнице.

Шкорпија

Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим зановетањима, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете.

Прочитајте још: Којим хороскопским знацима МАРТ спрема ЉУБАВНА ИЗНЕНАЂЕЊА?

Стрелац

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

Јарац

Узимате себи мало слободног времена, али се не организујете на прави начин. Пасивност би можда неком другом напунила батерије, али за вас то може бити извор велике тензије која, ако је не избаците из себе, прети да прерасте у агресију.

Водолија

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вечно. Промените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче како ваша шаљивост не би изазвала негативне последице.

Рибе

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано за ваш приватни и љубавни живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.