Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

МЛАД МЕСЕЦ У РИБАМА 2. МАРТА: Какве промене доноси сваком од хороскопских знакова?

Млад Месец у Рибама многима ће донети промене и турбуленције

1646045840_mlad-mesec.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas


Овај млад Месец буди у нама интуитивну трансформацију. Млад Месец је у коњукцији са Јупитером што нам говори да ћемо сви имати среће у свим променама које покреће млад Месец. Како ће се млад Месец одразити на све знакове хороскопа?

Ован

Вама се дешава у 12. кући. Очекујте изненадне промене када је каријера у питању. Такође изненадне бурне и турбулентне љубави, тј. заљубљивање следи свим Овновима били заузети или у вези.

Бик

Поље пријатеља и комуникације вам је изразити наглашено. Трзавице у свим љубавним односима.

Прочитајте још: ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЗАУВЕК ПАМТЕ ПРВУ ЉУБАВ: Проверите да ли сте међу њима

Близнаци

Велики напредак у каријери. Ви то осећате интуитивно само је потребно да пустите да то изађе из вас и да почнете јако и сигурно да се борите за своју каријеру.

Рак

Унутрашња трансформација која ће се одразити на две сфере живота. Помало се плашите налета те јаке енергије али слободно је пустите и све ће бити феноменално по вас.

Лав

Секс трансформација је наглашена па ћете имати потребу да шврљате са стране. Опрез! Можете бити откривени. Када је посао у питању ту напокон почињете да држите конце у својим рукама.

Девица

Поље љубавно партнерских односа је наглашено као и ваш став у јавном свету. Држите се проверених образаца и немојте допустити да вас партнер увуче у расправу.

Прочитајте још: Којим хороскопским знацима МАРТ спрема ЉУБАВНА ИЗНЕНАЂЕЊА?

Вага

Обратите пажњу на опште здравље. Тело вам шаље сигнале које ви не желите да чујете. Јако леп период да се проведе са децом.

Шкорпија

Јако леп период када је љубавни живот у питању. Ако сте у вези заиста улазите у једну нову димензију партнерских односа. Ако сте слободни упознајете особу са којом доживљавате емотивну трансформацију.

Стрелац

Бићете окупирани питањима за породицу. Како ужу тако и ширу. Поведите рачуна шта и коме говорите. Сада се неке ствари из прошлости могу исправити вама у корист.

Јарац

Јарчевима овај млад Месец покреће потребу за напредовањем. Неки ће упистати курс, неки ће кренути на дошколовавање. Краћи пут вам је преко потребан.

Водолија

Овај период вам доноси напредак на послу и повећање плате! Уживање са партнером као и краћи пут који ће учврстити ваш однос. Слободне Водолије сигурно упознају јако занимљиву особу са којој такође потпуно изненада одлазе на краћи пут.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. ФЕБРУАРА ДО 6. МАРТА: Лавове чека романтична недеља, Девице избегните свађе

Рибе

Следи вам трансформација мисли као и физичког изгледа. Сада ако планирате је одлично време за естетску хирургију. Промена коју сада направите вам даје још већу сигурност.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas