· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за суботу, 1. октобар: Два знака примиће НЕПРИЈАТНЕ ВЕСТИ, пред Стрелчевима напет приод

Шта нам звезде предвиђају за први октобарски дан?

1664458807_308252208_623157342627800_6847445391707833190_n.jpg
Фото: Профимедиа

Ован

Можете доћи у искушење да одустанете од идеја у које и даље јако верујете. Неразумевање укућана није разлог да заборавите на своје снове. Помоћ ћете пронаћи ако се осврнете око себе и уочите бар једног пријатеља спремног да вас подржи.

Бик

Ако сте у зачетку новог пројекта, овај дан вам може донети могућност да једну фазу приведете крају. Упркос томе што сте много очекивали и својим превеликим амбицијама ометали реализацију, сада пристајете на компромис и настављате даље.

Близанци

Стижу вам непријатне вести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају сарадници.

Рак

Потребно је да се уозбиљите и обавите свој посао на најбољи могући начин. Није лоше то што умете да се опустите, али такав однос према обавезама могао би касније изазвати негативне последице за чију поправку може бити касно.

Лав

Немате разумевање за вољену особу па су могуће несугласице у којима можете, у афекту, повући потезе због којих ћете се касније кајати. Покушајте да на безболнији начин савладате пролазну меланхолију јер она долази из досаде.

Девица

Сањарење које вас је обузело пројектује се и на љубавни план. Спустите се на земљу, због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви чиме можете искомпликовати односе и већ климаву везу, довести у тешко искушење.

Вага

До вас стижу непријатне вести. Ово вам може потпуно помутити не само дневне планове, већ и недељне. Ваша посвећеност новонасталој проблематици може изазвати превиде и грешке. Будите опрезни, изузетно је важно да данас будете сконцентрисани.

Шкорпија

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

Стрелац

Пред вама је један напет период, наговештаји тога стижу током дана. Вести које добијате нису пријатне, али, ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидећете да је у питању ретка прилика коју морате да искористите.

Јарац

Обузима вас нерасположење јер се ближе дани када ћете бити приморани да донесете важне одлуке. Ситуација вас растужује, схватате да немате довољно могућности да свима покажете оно што мислите. Останите стрпљиви, не подлежите песимизму.

Водолија

Устремили сте се на једну особу, убеђени да је у њој све оно што у овом тренутку желите. Њено одбијање вас још више привлачи, али то није зато што је то права особа за вас, већ зато што је вама непојмљиво да постоји неко ко је имун на ваше чари.

Рибе

Дан је обележен проблемима на послу. Негативна енергија која се дуго акумулирала прелива чашу и вашем стрпљењу се ближи крај. Мали повод биће довољан да читаву збрку рашчистите потезом који ће за многе око вас бити неразумљив.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.