· · Komentari: 0
astro

Horoskop za subotu, 1. oktobar: Dva znaka primiće NEPRIJATNE VESTI, pred Strelčevima napet priod

Šta nam zvezde predviđaju za prvi oktobarski dan?

1664458807_308252208_623157342627800_6847445391707833190_n.jpg
Foto: Profimedia

Ovan

Možete doći u iskušenje da odustanete od ideja u koje i dalje jako verujete. Nerazumevanje ukućana nije razlog da zaboravite na svoje snove. Pomoć ćete pronaći ako se osvrnete oko sebe i uočite bar jednog prijatelja spremnog da vas podrži.

Bik

Ako ste u začetku novog projekta, ovaj dan vam može doneti mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uprkos tome što ste mnogo očekivali i svojim prevelikim ambicijama ometali realizaciju, sada pristajete na kompromis i nastavljate dalje.

Blizanci

Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici.

Rak

Potrebno je da se uozbiljite i obavite svoj posao na najbolji mogući način. Nije loše to što umete da se opustite, ali takav odnos prema obavezama mogao bi kasnije izazvati negativne posledice za čiju popravku može biti kasno.

Lav

Nemate razumevanje za voljenu osobu pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade.

Devica

Sanjarenje koje vas je obuzelo projektuje se i na ljubavni plan. Spustite se na zemlju, zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi čime možete iskomplikovati odnose i već klimavu vezu, dovesti u teško iskušenje.

Vaga

Do vas stižu neprijatne vesti. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

Škorpija

Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate.

Strelac

Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali, ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite.

Jarac

Obuzima vas neraspoloženje jer se bliže dani kada ćete biti primorani da donesete važne odluke. Situacija vas rastužuje, shvatate da nemate dovoljno mogućnosti da svima pokažete ono što mislite. Ostanite strpljivi, ne podležite pesimizmu.

Vodolija

Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. NJeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

Ribe

Dan je obeležen problemima na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala preliva čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod biće dovoljan da čitavu zbrku raščistite potezom koji će za mnoge oko vas biti nerazumljiv.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.