· · Коментари: 0
хороскоп

Хороскоп за суботу, 12. фебруар: Овновима стижу ПАРЕ које нису ОЧЕКИВАЛИ, Девице ПРЕЦЕЊУЈУ своје МОГУЋНОСТИ

Шта Ваш хороскопски знак очекује првог дана викенда?

1643974994_youtuber-ga83edd809_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Ован

Добијате вест о додатном приходу на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко рационалних могућности како вам све не би, на крају, пресело.

Бик

Партнер вас провоцира и искушава, па вам, у афекту, излеће нешто што сте желели да прећутите. Све може кулминирати одлуком од које стрепите. Налазите се у незавидном положају, не желите даље, али не бисте ни да раскинете.

Близанци

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

Рак

Отвара вам се шанса да започнете нешто ново што ће вам се вишеструко исплатити. Будите брзи јер цео посао би могао да измакне, нарочито ако у то уплетете још неког. Не мешајте интерес и пријатељство да не бисте остали разочарани.

Лав

Имате осећај да вас нико не разуме. Тешко је говорити о таквим стварима када ви о себи немате високо мишљење. Своју дубоку несигурност кријете иза маске незаинтересованог понашања што, свакако, одбија чак и оне људе који вас разумеју и воле.

Девица

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су, углавном, штури.

Вага

На почетку нешто није било по вашој вољи, а онда када су ствари кренуле како желите, изгубили сте интерес. Суочавате се с људима којима није јасно ваше променљиво расположење, не знају како да вам угоде. Будите фер и уважите туђе потребе.

Шкорпија

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнови добијају сјајну ПОНУДУ, а Јарчеве хвата ПАНИКА и нису једини

Стрелац

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па вам та дилема може изазвати велике главобоље. Немате пуно времена за колебање, морате брзо деловати. Не западајте у панику већ размишљајте креативно и послушајте своју интуицију.

Јарац

Мучи вас атмосфера у дому па вам се чини да су сви остали проблеми неважни. Чини вам се као да вас нико не разуме, јер је изостала захвалност укућана за сав ваш труд који сте уложили да им удовољите. Преосетљиви сте.

Водолија

Пред вама је један напет период, наговештаји тога стижу током дана. Вести које добијате нису пријатне, али, ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидећете да је у питању ретка прилика коју морате да искористите.

Рибе

Успешни сте и предузимљиви, а неки проблеми као да ће се решити сами од себе. Нешто се одвија другачије од оног како сте навикли у минулом периоду. Будите отворени за све јер вас чекају нови пројекти као и потпуно нова познанства.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.