Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнови добијају сјајну ПОНУДУ, а Јарчеве хвата ПАНИКА и нису једини

Шта нам звезде најављују за викенд.

1643907918_fantasy-g0aa36f588_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Добијате одличне вести везано за посао и то од пријатеља кога дуго нисте видели ни чули. Искористите понуду. Немојте се двоумити.

Бик

До краја недеље је могућ сукоб са надређеним. Имате превише посла, искључиво се ослоните на себе и своје капацитете. После викенда долази много лепша енергија.

Близанци

Тензије ове недеље достижу врхунац у петак. Поготово када је љубавни живот у питању. Покушајте да немате бурне реакције.

Прочитајте још: Коме фебруар доноси НОВАЦ И УСПЕХ на послу? ТРИ хороскопска знака нека припреме шампањац за славље!

Рак

Имате дивну енергију и имате осећај као да можете да оптрчите планету. Лоше пословне вести које добијате до краја недеље ће вам угушити ту енергију. Викенд посветите себи и размислите где грешите.

Лав

Негативна и тензична енергија када је љубав у питању. Оптрећују вас очекивања од партнера. За викенд покушајте да исправите ствари. Ако не иде знате шта вам је чинити.

Девица

Превише обавеза сте преузели на себе, како пословних тако и приватних. Крај недеље доноси завршни притисак. Викенд нека буде за подвлачење црте!

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Вага

На послу се ствари изненада мењају. Добијате наређење да ствари завршите пре уговореног рока. Превише притиска од надредјених. Викенд само за одмарање.

Шкорпија

Све сте ближи идеји да самостално кренере у приватни бизнис. Лоша комуникација и атмосфера  на послу вас тера да што пре донесете одлуку. Дане викенда искористите да мирне главе о свему размислите.

Стрелац

Целе радне недеље бежите од људи који вас оптерећују и траже услуге од вас. Викенд искључиво проведите у друштву проверених особа.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за фебруар: За БИКОВЕ и ВОДОЛИЈЕ следи УСПЕХ, а ОВНОВИ ће имати проблема са НАДРЕЂЕНИМА

Јарац

Имате идеје за реновирање вашег стамбеног простора. Хвата вас паника да ли имате довљно новца и зато прихватате сваки посао. Полако, за викенд изведите финасијску рачуницу и видећете да су ствари доста боље од онога што ви мислите.

Водолија

Напокон се завршава радна недеља која вам доноси дуго очекивани напредак. Била је неизвесна и исрпљујућа. Викенд посветите само себи и максимално се себи посветите!

Рибе

Преуморни сте од дневних обавеза. На послу не долази до напредка који сте очекивали и за који сте мукотрпно радили. Само још мало, после викенда се ствари драстично мењају у вашу корист!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas