Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за суботу, 25. јун: Лавовима све иде наопако, Вага ће се ОСВЕТИТИ, док њих чека УСПЕХ

Дневни хороскоп за 25. јун прогнозира напредак за Шкоприју и Рибе, док ће 2 знака патити

1687673974_890bbba7dfada6a019c0b2147382b4195d6e80b8.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Посао: Могли бисте и ове недеље да будете доста физички ангажовани, ипак сачувајте нешто енергије и за наредне дане требаће вам.

Љубав: Потрудите се да што опуштеније проведете заједничке тренутке, није повољан дан за покретање озбиљнијих тема.

Здравље: Осим умора, нема значајнијих упозорења.

БИК

Посао: Ако сте осим одмора, одређено време посветили и провери планова и припреми за следећи радни дан, онда будите без бриге.

Љубав: Могли бисте данас бити окренути првенствено себи и својим интимним размишљањима, што вам је свакако потребно.

Здравље: Оптерећеност кичменог стуба.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Потрудите се да максимално искористите слободно време за одмор и пуњење радних батерија, а није лоше проверити за сваки случај да вам нешто из претходног периода везано за рокове, датуме није промакло.

Љубав: Ништа капитално ново на вашем љубавном хоризонту, позабавите се актуелном ситуацијом, или сопственим ставовима и очекивањима.

Здравље: Врло добро.

РАК

Посао: Битно је да макар недељу искористите за преко потребан одмор колико је могуће, пошто вас и данас може очекивати доста обавеза.

Љубав: Бар једно обећање дато у прошлом периоду драгој особи, могли бисте данас да испуните, на опште задовољство.

Здравље: Могуће алергијске реакције.

ЛАВ

Посао: Без обзира колико сте задовољни или не оствареним у претходном периоду на пословном плану, требало би да имате веома јасне професионалне циљеве и разрађену тактику за дане који долазе.

Љубав: Није баш неки дан за велике освајачке акције, пријала би вам нешто опуштенија и мирнија атмосфера.

Здравље: Врло добро.

ДЕВИЦА

Посао: Ево коначно једног дана да и ви пословне обавезе ставите у други план. Посветите се некој физичкој активности, пријаће вам.

Љубав: Ако сте задовољни дешавањима и макар ситнијом позитивном променом онда нема разлога да не направите још један корак више.

Здравље: Одлично.

ВАГА

Посао: Типичне Ваге ће ове недеље бити веома креативне а посебно би могла да вас обрадује информација да би се неки пројекат из прошлог периода коначно могао покренути.

Љубав: Дан без неке посебне заинтересованости и спремности за иоле битна дешавања на љубавном плану.

Здравље: Могуће алергијске реакције.

ШКОРПИЈА

Посао: Шта год да сте данас планирали да урадите, а вероватно пуно тога јесте, требало би да имате на уму да треба и да се одморите.

Љубав: Леп дан је за неки излет, краће путовање, па уколико немате бољу идеју ево начина да проведете фино заједничке тренутке.

Здравље: Сасвим солидно.

СТРЕЛАЦ

Посао: Велики број комбинација и сијасет нових идеја већ вам се мота по глави, порадите на припреми за њихово обелодањивање и уживајте у пре свега заслуженом одмору.

Љубав: Данас би најбоље било да иницијативу на љубавном плану препустите драгој особи, и евентуално је подсетите на неко неиспуњено обећање.

Здравље: Могућа главобоља.

ЈАРАЦ

Посао: Јарчеви би на време требало да почну са планирањем обавеза за наредни период који ће и даље бити веома захтеван и напоран.

Љубав: Без неких значајнијих промена на вашем љубавном плану, требало би да све конце држите у својим рукама.

Здравље: Одлично.

ВОДОЛИЈА

Посао: Покушајте данас ма колико обавеза планирали да се пре свега психички релаксирате, биће времена за нове пословне иницијативе и наредних дана.

Љубав: Углавном бисте могли да се посветите себи и сопственим размишљањима, потребно вам је мало самоће.

Здравље: Потребан вам је добар и квалитетан сан.

РИБЕ

Посао: Рибе би и данас могле да одраде неке захтевније задатке и тако направе неку врсту одступнице за наредни период, што и није тако лоше.

Љубав: Доста тога зависи од вас, ускладите своје жеље и очекивања са реалном ситуацијом.

Здравље: Водите рачуна о исхрани. Јачајте имунитет.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas