Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за уторак, 22. август: Лавовима следи СТРАСТВЕНИ СУСРЕТ, Стрелчеви добијају ПОРУКУ ОД ОВНА

Једном знаку вољена особа ће ставити до знања да је запостављена

1692686061_shutterstock_2271926297-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак, 22. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље. НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Месец у астролошком пољу новца и ризика, под упливом Плутона, подстиче вашу амбицију када се ради о пословима у вези са купопродајом некретни­на, стамбеним или пословним простором, грађевин­ским радовима. Послушајте савет Девице или Јарца.

Бик

Улазак Месеца, који управља вашим менталним ста­њем, у седму астролошку кућу доноси вам могућ­ност да реализујете неке креативне идеје, нарочито ако се бавите занимањем преко кога сте присутни у јавности. Шкорпија жели да се види са вама.

Близанци

Владалац ваших финансија, Месец, у астролошком пољу посла, прави добре аспекте са вашим владао­цем Меркуром и Сатурном, доносећи вам шансе за ис­платив договор о новом пројекту са особама са којима сте некада сарађивали. Стрелац вам шаље СМС.

Рак

Ваш владалац Месец у Шкорпији под упливом Сатур­на, који управља партнерским односима, обећава могућност сарадње са особама из иностранства ако ваше занимање на било који начин има везе са умет­ношћу, спортом, образовањем младих.

Лав

Прелазак Месеца преко четвртог астролошког поља, у тригону са вашим владаоцем Сунцем, наглашава вашу интуицију и креативност, када се ради о реали­зацији приватног или породичног бизниса. Страствени сусрет са Овном или Водолијом.

Девица

 Са Месецом у астролошкој кући договора и комуни­кација, размишљате о аранжману са особама које вам нуде шансу да обезбедите стабилан извор при­хода на дуже време. Емотивни партнер покушава да вам да до знања да сте га запоставили.

Вага

Месец, који управља вашом каријером, у астроло­шком пољу посла и новца, образује напет аспект са Плутоном, симболом новца, упозоравајући вас да поведете више рачуна о трошковима. Имате подршку жена, ма ког пола да сте. Сусрет са Близанцима.

Шкорпија

Месец у вашем знаку под упливом вашег владаоца Плутона у ретроградном ходу преко Јарца, ставља акценат на пословне договоре са особама које живе у иностранству. У поподневним сатима могућ сусрет са старом симпатијом. Добијате СМС од Риба.

Стрелац

 Ваше креативне идеје наилазе на различите реакци­је сарадника и надређених, због позиције Месеца, владаоца ваших финансија. Брачни или дугогодишњи партнер показује љубомору и посесивност, јер мисли да се виђате са неким другим. Добијате СМС од Овна.

Јарац

 Мада имате подршку пријатеља, ипак би требало да припазите о томе коме откривате своје плано­ве о неким уметничким пројектима и аранжманима. Вољена особа очекује да јој поклоните више пажње. Слободни Јарчеви могу упознати неког на краћем путу.

Водолија

 Ретроградни ход Венере утиче на ваш начин разми­шљања када се ради о односу са Овном. Месец у астролошкој кући каријере подстиче вашу амбицију, нарочито ако се бавите грађевинским пословима, ту­ризмом, некретнинама. Послушајте савет Шкорпије.

Рибе

Месец у астролошком пољу контаката са странцима доноси вам понуду за нови аранжман, који ће вам препоручити пријатељи. Желите да на романтичан начин покажете једној Шкорпији колико вам је стало до ње. Рак жели да вас види, Бик вам шаље СМС.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas