Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za utorak, 22. avgust: Lavovima sledi STRASTVENI SUSRET, Strelčevi dobijaju PORUKU OD OVNA

Jednom znaku voljena osoba će staviti do znanja da je zapostavljena

1692686061_shutterstock_2271926297-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak, 22. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec u astrološkom polju novca i rizika, pod uplivom Plutona, podstiče vašu ambiciju kada se radi o poslovima u vezi sa kupoprodajom nekretni­na, stambenim ili poslovnim prostorom, građevin­skim radovima. Poslušajte savet Device ili Jarca.

Bik

Ulazak Meseca, koji upravlja vašim mentalnim sta­njem, u sedmu astrološku kuću donosi vam moguć­nost da realizujete neke kreativne ideje, naročito ako se bavite zanimanjem preko koga ste prisutni u javnosti. Škorpija želi da se vidi sa vama.

Blizanci

Vladalac vaših finansija, Mesec, u astrološkom polju posla, pravi dobre aspekte sa vašim vladao­cem Merkurom i Saturnom, donoseći vam šanse za is­plativ dogovor o novom projektu sa osobama sa kojima ste nekada sarađivali. Strelac vam šalje SMS.

Rak

Vaš vladalac Mesec u Škorpiji pod uplivom Satur­na, koji upravlja partnerskim odnosima, obećava mogućnost saradnje sa osobama iz inostranstva ako vaše zanimanje na bilo koji način ima veze sa umet­nošću, sportom, obrazovanjem mladih.

Lav

Prelazak Meseca preko četvrtog astrološkog polja, u trigonu sa vašim vladaocem Suncem, naglašava vašu intuiciju i kreativnost, kada se radi o reali­zaciji privatnog ili porodičnog biznisa. Strastveni susret sa Ovnom ili Vodolijom.

Devica

 Sa Mesecom u astrološkoj kući dogovora i komuni­kacija, razmišljate o aranžmanu sa osobama koje vam nude šansu da obezbedite stabilan izvor pri­hoda na duže vreme. Emotivni partner pokušava da vam da do znanja da ste ga zapostavili.

Vaga

Mesec, koji upravlja vašom karijerom, u astrolo­škom polju posla i novca, obrazuje napet aspekt sa Plutonom, simbolom novca, upozoravajući vas da povedete više računa o troškovima. Imate podršku žena, ma kog pola da ste. Susret sa Blizancima.

Škorpija

Mesec u vašem znaku pod uplivom vašeg vladaoca Plutona u retrogradnom hodu preko Jarca, stavlja akcenat na poslovne dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. U popodnevnim satima moguć susret sa starom simpatijom. Dobijate SMS od Riba.

Strelac

 Vaše kreativne ideje nailaze na različite reakci­je saradnika i nadređenih, zbog pozicije Meseca, vladaoca vaših finansija. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje ljubomoru i posesivnost, jer misli da se viđate sa nekim drugim. Dobijate SMS od Ovna.

Jarac

 Mada imate podršku prijatelja, ipak bi trebalo da pripazite o tome kome otkrivate svoje plano­ve o nekim umetničkim projektima i aranžmanima. Voljena osoba očekuje da joj poklonite više pažnje. Slobodni Jarčevi mogu upoznati nekog na kraćem putu.

Vodolija

 Retrogradni hod Venere utiče na vaš način razmi­šljanja kada se radi o odnosu sa Ovnom. Mesec u astrološkoj kući karijere podstiče vašu ambiciju, naročito ako se bavite građevinskim poslovima, tu­rizmom, nekretninama. Poslušajte savet Škorpije.

Ribe

Mesec u astrološkom polju kontakata sa strancima donosi vam ponudu za novi aranžman, koji će vam preporučiti prijatelji. Želite da na romantičan način pokažete jednoj Škorpiji koliko vam je stalo do nje. Rak želi da vas vidi, Bik vam šalje SMS.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas